bratpit Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 No to jedziemy z głosowankiem do przyszłej niedzieli do godziny 21 Baza Keżor1 Keżor2 grafi sokolnh bratpit Nowak_zg
pet3r Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 hmmm zagłosować na najlepiej wykonany projekt czy dać szansę komuś innemu?? ...
Iverson Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 buaaahhhhaaaa malacze są kox- padłem qurna padłem
Nowak_zg Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 sam nie wiem na kogo oddac glos :| wsumie to wszystkie prace sa ciekawe i fajne _________________________________________________ glos na Keżor1 moze nie jest to taki malec jaki bym chcial miec ale oceniam virtual tuning a nie to co bym chcial miec ;p ( bo wolalbym w cult style ) ale .... widac ile tutaj jest zrobione.... znowu jestem pod wrazeniem tego jak wpasowujesz elementy masakra .... :>
grafi Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Wow 4 edycja i pierwszy oddany głos na mnie nie przez zemnie Tak dalej.
bratpit Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2007 Komuś innemu :gwizdanie: Rozłożyłeś mnie tym cukierkowym pickupem :kox:
rafalekx Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Keżor robi świetne prace!!! No normalnie aż miło się na to patrzy, ale mimo to że jego prace są super,a przede wszystkim pierwsza, to dzisiaj oddałem głos na sokolnh'a Bo bardzo fajnego maluszka zrobił i miło się to ogląda. Wszystkie prace fajne! Ale głos tylko jeden... Pogratulować fajnej roboty! P.S. Panowie w czym to robicie? W jakim programie?
ykk Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Komuś innemu :gwizdanie: Rozłożyłeś mnie tym cukierkowym pickupem :kox: Pickup rulez.. :th:
grafi Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Komuś innemu :gwizdanie: Rozłożyłeś mnie tym cukierkowym pickupem :kox: I o to chodzi jestem początkujący z grafiką i mam kiepskawy program FhotoFiltre Czuję sie doceniony te komentarze
Nowak_zg Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Photoshop a dla poczatkujacych polecam: http://www.virtual-tuning.pl/
Gość Keżor Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 dzięki wszystkim za głosy i za miłe słowa mnie sie podoba praca bratapita za F1look Photoshop a dla poczatkujacych polecam: http://www.virtual-tuning.pl/ ja także photoshop i polecam sie uczyć od początku w photoshopie, jest super przejrzysty i jest naprawde nieskończoność możliwości!! ten program VT jest
TTom3k Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 I znowu glos na sokola ;] Gosc sie zna na tym i wie co robi! Zawsze jego prace wygladaja za***iście realnie i to mi sie w nich podoba najbardziej!
Nowak_zg Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 jak dla mnie to powinien byc konkurs kezor vs sokolnh oraz inni kontra inni
TTom3k Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Z tego co widac oni robia najlepiej..widocznie w tym troche siedza Reszta widac ze sie stara ale wiadomo ze trzeba troche sie pobawic zeby wychodzily jakies konkretne efekty - takze Panie Nowak dzialaj Pan
audia4s4 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Mnie sie praca Nowaka podoba najbardziej , ale to tylko moje zdanie.
sokolnh Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Keżor1 LUKE, I'm your father ... :kox: tak jakos mi sie skojarzyło
Rekomendowane odpowiedzi