tomekhxc Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 witam wszystkich klubowiczow Caly rok sie zbieram do zrobienie tego watka o mojej a4 ale wkoncu sie udalo oto moja druga a w zasadzie pierwsza A4 98r mizerny 1.6 benzyna el.szyby el.lusterka ABS wspomaganie radio pionieer + wzmacniacz blaupunkt 800w+tuba 600w (jakos to nawet dudni ) alufelgi 15 filtr stozkowy K&N wydech ulter w sumie zwykly standard nic specjalnego ten emblemat sam wymyslilem ale przyznam ze budzi podziw na parkingach a tutaj moje srebrne dwa autka
KL4K50N Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Jak skrzynia powiązana . Hmm ktoś mało kumaty z tym 4.6 T to nieźle musi być zszokowany taką pojemnością [br]Dopisany: 12 Marzec 2011, 21:05_________________________________________________PS : Ten wydech to ja bym wyrzucił
tomekhxc Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Opublikowano 12 Marca 2011 raz taki kolo jak stalem na parkingu to sie tak strasznie wpatrywal i byl pelen podziwu
danielom Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Kolor ładny, ogolnie golas, fantastyczne i na poziomie z tym emblematem, zreszta czego oczekiwać po gościu który pisze: radio pionieer + wzmacniacz blaupunkt 800w+tuba 600w (jakos to nawet dudni ) Niech Ci porzadnie "zadudni" w głowce :polew: :polew:
wojciu0308 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 1,6 ten komin weź ogarnij i nie rób seee jaj z 1,6 wywal te amblematy myśl nad jakaś gleba i fela
tomekhxc Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Opublikowano 13 Marca 2011 Kolor ładny, ogolnie golas, fantastyczne i na poziomie z tym emblematem, zreszta czego oczekiwać po gościu który pisze: radio pionieer + wzmacniacz blaupunkt 800w+tuba 600w (jakos to nawet dudni ) Niech Ci porzadnie "zadudni" w głowce :polew: :polew: nie pasi to nie ogladaj
medik Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Taka sama jak moja. Znaczy była taka sama jak wyjechała z fabryki. Wywal to coś na dachu, wydech i ten tjuningowy emblemat. A potem weź się za grube mody. Druga A4 też Twoja ?
tomekhxc Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Opublikowano 13 Marca 2011 tez moja lecz w b5 nie inwestuje jezdze nia tylko od czasu do czasu zato b6 mam do ostrego rezania
Rekomendowane odpowiedzi