PiterA4 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 no powiem bijesz mnie na ryj!!!!!!!!!!!!!!!! 3 razy na Spocie - 2 mody za sobą!!!!!!!!!![br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 21:38_________________________________________________jedno mnie martwi ......... cos Ty tak kurna wolno jechał :polew: bo szybko jezdzi sie jednosladem fajna audiczka bezawaryjnosci
tomekhxc Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 zarabista sprawa ten bagaznik musze taki sobie sprawic na zime bo strasznie uciazliwe jest skladanie siedzen zeby narty wlozyc
addassko Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2011 z box`u napewno bedziesz zadowolony - My praktycznie na kazdy wyjazd nawet weekendowy go wykorzustujemy odnośnie ostatniego rezania...
Miszka82 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 wywalta panie te ledy i nie róbta wioski kiera już jest nowa ?
addassko Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2011 kiera oczywiscie MF z B8 :) Ledy zostawiam - za***ista sprawa wg mnie no i mnie sie podoba - a jak wiadomo kazdy swoje auto robi i ma dla siebie...
Młody_drog Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 dla mnie wioska to jezdzenie czerwonym kobiecym autkiem Ja jeżdżę czasami mamy beetlem Nie no spoko, każdy pod siebie Jak byśmy wszyscy mieli taki sam gust to wszyscy by jeździli czarnym passatem w kombi
Miszka82 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 kiera oczywiscie MF z B8 :) Ledy zostawiam - za***ista sprawa wg mnie no i mnie sie podoba - a jak wiadomo kazdy swoje auto robi i ma dla siebie... dla mnie wioska to jezdzenie czerwonym kobiecym autkiem :gwizdanie: ad1.Pokaż jak wygląda ta kiera ad2.Tak oczywiście ad3.JW ad4.Hehe autko mam nie z wyboru tylko z roboty a Ty Twoje ledy sam wybrałeś i zamontowałeś - to chyba gorsze
Gość elvis80 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 musisz mi pokazać te LEDy i kierę we wtorek;) jak kubki działają?? a ja tylko w Serbi 20Euro w lapę dałem hehehehe a tak 3570km zrobiłem 24h - > tam przez Serię 27h - > do domu przez Rumunię trasa 7C;)
addassko Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 RNS-E zakupiony... DVD zakupione... TV :gwizdanie: jutro tylko kosz i kabelki :) w weekend rezanko :!: :!: :!:
tolek85 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 w końcu jeden z podstawowych modów w A4 został wyrezany
addassko Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Opublikowano 12 Listopada 2011 w końcu jeden z podstawowych modów w A4 został wyrezany dzis dzieki Tolkowi i akjam`owi został "wlozony" rns-e, odpowiedni kimatronik i listwy alu :naughty:
domin79 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 ...gratki wkońcu rne-sik na pokładzie :oklaski: :oklaski: :oklaski:
addassko Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Opublikowano 20 Listopada 2011 a tak to było niedawno u akjama jak walczyliśmy z Tolkiem :D masa kabli i kabelków... ale temat ogarniamy... i mamy wyrezanego RNS`a :gwizdanie: a prz takiej okazji wymienione zostały od razu dekory na alu 7n6 a w najbliższym czasie do zestawu dołączy ramka zmiany biegow i popielniczka przód i tył oczywiście 7n6...
KrzyDG Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 W tych B6 nawet siedzenia nie ze skóry wyglądają spoko. Super fura gratulacje
Rekomendowane odpowiedzi