grucha213 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 witam chce zalożyć do b6 koła 225/40/18 felga 8 cali szeroka ... i moje pytanie czy przy ET 35 jest ryzyko że będą ocierać wiem ze to chyba bedzi ena granicy ale czy bedzi eocierać ...??? dodam ze w samochodzie jest Gleba jak ch..!!!!!!! moze jeżdził ktoś na czym śtakim jeszcze w niskim aucie albo wie coś na ten temat???
grucha213 Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Opublikowano 13 Marca 2011 masz pewniść??? (sory z góry że tak dopytuje ale neistety nie wiem do ońca z z obliczeń moich wynika ze taki max jest to et35 i zawsze są obawy a felgi za darmo nie leża) jeśli ktoś ma takie albo miał to prosze o info czy był jakikolwiek problem jeśli chodzi o ocieranie???
antonio Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 mialem takie felgi w poprzednim aucie (b6)
Hugo Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Co to znaczy gleba jak ch** ? Ch**e są różne więc może jest opcja abyś to sprecyzował
grucha213 Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Opublikowano 13 Marca 2011 no nie wiem foto nei zrobie teraz ale w 3 osoby ociera na progach zwalniających lub samemu jak sie przejeżdza z predkościa 5km/h tak ze zeskakuje z progu .... na próg wyjeżdzam i zjeżdzam pomału.... przeswit pod autem jak jest płyta pod silnikiem czy tak jakoś mniej wiecej 7cm... jak stoi lekko z górki to pod zamochód z przodu nie włożę kawałka deski o grubości 7cm....
Rdzewek_RdK Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 ładnie siedzi z mojego doświadczenia jak kręciłem swój gwint, przy aktualnym prześwicie, będziesz najprawdopodobniej na pograniczu obcierania z przodu, ale musiał byś się bardziej sprecyzować co tam masz za zawieszenie ? Bo jak masz gwint to z 1cm do góry i już nie powinno obcierać.
KOval81 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Ale kolego trzesz spodem po progach, albo na zjeździe zderzakiem przednim, czy kołami, bo to zasadnicza różnica. Ja jeździłem 2 sezony na takich kołach i obniżeniu -30mm i nigdy nie przytarłem. Inna sprawa, jak masz seryjne amory (miękkie) i do tego krótkie sprężyny - w takiej sytuacji brzuchem ma prawo trzeć.
Wandej Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Co to znaczy gleba jak ch** ? Ch**e są różne więc może jest opcja abyś to sprecyzował Gleba jak ch...j to w Polsce srednia krajowa okolo 13cm jak Ty jezdzisz na takiej glebie?? Ja mam dokladnie tak jak Ty chcesz zalozyc tylko gleba -35mm i nie trze
Rekomendowane odpowiedzi