leon_stalowawola Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 witam moje drugi a4 w karierze :-) co tu wiele pisać 2,5 tdi 2003 rok po lekkim wirusie mega zadbane idealne wręcz przebieg 113 tyś prawdziwy wyposażenie wszystko co się da brakuje tylko grzania postojowego........ plany: 19 koła gleba i dodatki jakie się tylko da z s4
lolek3003 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Ja tu sie czaje czaje i czaje na jakis przyplyw many many zeby cos takiego sobie sprawdzic a ten mi tu wyjezdza za***ista! A co to za wirusik tam siedzi?
Iverson Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 ...Leon...takiego pieknego sedana miałeś w q i wymieniłes na dizla 2.5 i jeszcze bez dachu
leon_stalowawola Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Opublikowano 14 Marca 2011 a od gościa co brałem coś tam wrzucał ale z 163 koni na moje oko to max jest 180 i więcej nie będzie... to ty kopiłeś Fele własnie ? ty dzwoniłeś ?[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 20:37_________________________________________________ ...Leon...takiego pieknego sedana miałeś w q i wymieniłes na dizla 2.5 i jeszcze bez dachu powiem tak ja chory na cabrio bardzo chory ;-( a że dachy brakuję to teraz się kapłem
HiRide Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Z wyposazenia masz wszystko co sie da ? Nie widze pamieci foteli,systemu kontroli cisnienia w oponach,navi rns-e,czujnikow w przednim zderzaku,napedu Quattro i pewnie jeszcze cos tam bedzie. Pozatym fajny kolor foteli ale pokrywa bagaznika to chyba nie z tego auta
joker-lukasz Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 suwalski blachy jakoś jej nie kojarzę.. ale ładna
leon_stalowawola Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Opublikowano 14 Marca 2011 Z wyposazenia masz wszystko co sie da ? Nie widze pamieci foteli,systemu kontroli cisnienia w oponach,navi rns-e,czujnikow w przednim zderzaku,napedu Quattro i pewnie jeszcze cos tam bedzie. Pozatym fajny kolor foteli ale pokrywa bagaznika to chyba nie z tego auta pamieci brak rns-e po co jest nawi czujnik przod jest quattro brak jeszcze cos jest?[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 20:48_________________________________________________ suwalski blachy jakoś jej nie kojarzę.. ale ładna nie dziwne właścicielem auta był Pan 67 lat..............[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 20:57_________________________________________________tygrys fele z poprzedniej a4 alutec EX z wystawy ESSEN TUNING MOTOR SHOW[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 20:58_________________________________________________HiRide a z klapą masz rację po VIN autko miało uszkodzony zderzak i tylną klapę ........
HiRide Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Z wyposazenia masz wszystko co sie da ? Nie widze pamieci foteli,systemu kontroli cisnienia w oponach,navi rns-e,czujnikow w przednim zderzaku,napedu Quattro i pewnie jeszcze cos tam bedzie. Pozatym fajny kolor foteli ale pokrywa bagaznika to chyba nie z tego auta pamieci brak rns-e po co jest nawi czujnik przod jest quattro brak jeszcze cos jest?[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 20:48_________________________________________________ suwalski blachy jakoś jej nie kojarzę.. ale ładna nie dziwne właścicielem auta był Pan 67 lat..............[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 20:57_________________________________________________tygrys fele z poprzedniej a4 alutec EX z wystawy ESSEN TUNING MOTOR SHOW[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 20:58_________________________________________________HiRide a z klapą masz rację po VIN autko miało uszkodzony zderzak i tylną klapę ........ oj duzo jeszcze moze byc np Homelink, tuner tv,lodowka w schowku.alarm ori z funkcja wykrywania przechylu itp gdzie masz przycisk do wlaczania lub wylaczania przednich czujnikow ?
leon_stalowawola Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Opublikowano 14 Marca 2011 homelik jest tuner jest lodówka jest alarm jest przycisk jest obok esp
HiRide Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 homelik jest tuner jest lodówka jest alarm jest przycisk jest obok esp no to ladnie nie zauwazylem tego przycisku wiec nie wiele zostaje do rezania jesli chcialbys miec pelna opcje
leon_stalowawola Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Opublikowano 14 Marca 2011 no to quattro nie bede robił za drogo rnsa bym chciał ale nie wiem czy się zgra z sterowaniem z kierownicy
HiRide Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 no to quattro nie bede robił za drogo rnsa bym chciał ale nie wiem czy się zgra z sterowaniem z kierownicy zgra sie zgra smialo mozesz zakladac
grzes1150 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 no to quattro nie bede robił za drogo rnsa bym chciał ale nie wiem czy się zgra z sterowaniem z kierownicy zgra sie zgra smialo mozesz zakladac Webasto też da się dorezać
leon_stalowawola Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Opublikowano 14 Marca 2011 pomalutku najpierw koła 19
jozek726 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 za***ista mało kto ma cabrio fajny wypas
jedrekx Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 i na szczęście posłuchałeś i kupiłeś B6 - na pewno będziesz zadowolony, B7 byłby kiblem moim zdaniem. bezawaryjności i gratki
mech15 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 nieźle :oklaski: dobrze, że nie ma korbek z tyłu
Rekomendowane odpowiedzi