SievaPL Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Uszanowanie Mam nadzieje,że koledzy pomoga, doradzą w doborze odpowiednich klocków oraz tarcz (przód ) do mojej A4. Znajomi polecają mi klocki plus tarcze ATE albo Ferrodo , z tego co sie zdązyłem zorientować ATE troszkę kosztuję , ale podobno jakość 1-klasa. Co do Ferrodo to sugeruję się ostatnimi postami z formum. Gość z Inter Cars'u usilnie proponował mi Tarcze oraz klocki TRW. Troche ciężko się odnaleść wśród róźnych opinii,prosze o sugestie z Waszej strony , chec wydać ok 500-600 zl dzieki, SievaPL
soolek Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Jeżeli chodzi o klocki, to Ferodo Premier. ATE słabiej hamują, TRW nie używałem. Tyle mogę powiedzieć z własnego doświadczenia podpowiedzieć.
letallec Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Z ATE jestem zadowolony. Nie piszcza, dobrze hamuja, nie scieraja sie za szybko. Wal do kolegi TOM77, doradzi i sprzeda w dobrej cenie.
probi101 Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Ja posiadam tarcze brembo i klocki TRW mogę powiedzieć że hamują dobrze, więc mogę polecić.
Dev Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Ferodo & Ferodo TRW, Bosch tez jest :good: :good: Ate zdecydowanie odradzam, za duzo krzywizny :sick3:
Proof Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Tarcze ATE kolego są montowane seryjnie i sę dobre,klocki Ferodo Premier lub TRW są dobre,Ferodo jedynie sporo pylą w lecie.
Dev Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Tarcze ATE kolego są montowane seryjnie i sę dobre jakie one sa, to doskonale wiem i nie musisz mi akurat tego tutaj mówic poczytaj troche forum na ten temat, to Cie głowa rozboli
Rekomendowane odpowiedzi