Szymoonk Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Witam. Moja przyszła żona bierze udział w konkursie na "Najpiękniejszą Pannę Młodą". Zwracam się do was o pomoc i oddawanie głosu na Kamile Cal - nr 3. 20 sierpnia tego roku bierzemy ślub i byłby to naprawdę miły prezent. Proszę głównie tych którym pomogłem swoimi tematami w dziale "warsztat". http://panna.pacykarnia.pl/ Aby oddać głos trzeba się niestety zarejestrować i aktywować konto poprzez pocztę. Pozdrawiam klubowiczów mam nadzieje że pomożecie
Reggi Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 I tak wygra bez naszej pomocy No Ba. Ładne dziewczę Prawo do pierwszej nocy iz majne
pastaldo Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 świetna dziewczyna więc nasza pomoc jest zbędna choć kazdy głos się przyda Więc głosujemy
Szymoonk Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Opublikowano 17 Marca 2011 dzięki za do tej pory oddane głosy, a fotografa mamy razem z kamerzystą
tomekkarauda Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 odemnie też poleciał ... szczęścia...
Rekomendowane odpowiedzi