Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Youtube a logowanie??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie od niedawna mam problem z zalogowaniem sie na serwis youtube. Wpisuje login i hasło i wyskakuje mi na siłe powiązanie konta z pocztą, jest możliwosc jakos obejsć to i dostać sie na swoje konto :mysli:

Nie mam zamairu udostępniac google swojej poczty którą mam na innym serwisie

Na chwile obecna chyba pozostaje mi załozyć fikcyjne konto tylko aby dostać sie do do siebie na profil. Też tak macie :mysli:

Opublikowano

też tak mam :kwasny:

Opublikowano

Denerwuje mnie juz ten portal, a chciałem jakiemuś tłumokowi odpowiedzieć pod jednym filmikiem, no ale chyba sobie daruje, albo jakieś lewe konto mailowe sie załozy :thumbdown:

j**ana propaganda googla :sick3:

Opublikowano

logowanie..logowaniem a umnie nie ma obrazu :confused4: mecze sie i nie moge odpalic :angry: oczywiscie sugerowalem sie wskazowkami z neta o programie ADOBE FLASH i nic ;(

Opublikowano

Na każdej przegladarce tak masz :mysli:

U mnie bez logowania mam tak że połowa wyników z szukajki nie ma miniaturki :angry: tylko puste okienko

Opublikowano

wyczytalem ze trzeba jakis przyspieszacz zaznaczyc ...ale gdzie on jest :mysli:

Opublikowano

Ja bez maila to tam nic nie moge teraz zrobić :wallbash:

Opublikowano

Ja mam konto na YouTube od ponad 4 lat i na początku było fajnie, a teraz jest coraz gorzej :wallbash:. Też mi pisało coś o założenia konta e-mail na Google, ale ja tylko zmieniłem hasło i bez problemu się teraz loguje na YouTube :hi:.

Opublikowano

No własnie ale janie moge nic nawet wejsć w ustawienia swojego konta po zalogowaniu tylko ta jebitna poczta :sick3:

Opublikowano

Bez konta Google nie będziesz mieć już możliwości logowania się w YouTube.

Jeśli nie chcesz tworzyć powiązania dla tego konta YouTube, tutaj możesz się wylogować.

Czemu służy aktualizacja?

Większe bezpieczeństwo

Większe bezpieczeństwo oznacza mniejsze ryzyko kradzieży konta.

też mi się to nie podoba coraz mniejsza anonimowość na necie... za niedługo żeby cokolwiek zrobić trzeba będzie pesel podać....

chociaż zmieniłem tylko hasło i działa po staremu

Opublikowano

Ja też tylko zmieniłem hasło i żadnego konta Google mail nie zakładałem :good:.

Opublikowano

Youtube należy do google, więc trudno się dziwić, że wprowadzili takie rozwiązanie ;) poza tym dla wielu (w tym i dla mnie) jest to rozwiązanie, które uproszcza obsługę, bo nie potrzebuję dodatkowego konta :wink4:

poza tym Kowi87 google i tak ma "dostęp" do Twojego maila, więc co za różnica?

Opublikowano

Youtube należy do google, więc trudno się dziwić, że wprowadzili takie rozwiązanie ;) poza tym dla wielu (w tym i dla mnie) jest to rozwiązanie, które uproszcza obsługę, bo nie potrzebuję dodatkowego konta :wink4:

poza tym Kowi87 google i tak ma "dostęp" do Twojego maila, więc co za różnica?

róznica jest spora uwierz

Nawet głupi firefox robi sobie z ciebie kziążke na podstawie której twoja anonimowosć z podkresleniem jakie masz zaintersowania należy do serwisu google anlitycs.com który anonimowo odnotowuje twoje hasła(nie tylko hasła dostępu tylko byle co) jakie wpisujesz w google :cool1: podsumowując google wie o tobie wszystko, a ja tego nie chce :thumbdown:

Wgrałem w firefoxa plugin trackmeNot jak który wysyła ciagle zapytania na google dowolnych wyrazów z IRC

Na dowód wpisz sobie anonimowość w sieci i udostępniaj dalej hasła dla google, na głupim FB przed rejestracją google zna Cie juz z imienia nazwiska :wink4: jak myślisz skąd??