Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Pomoc zamiast kary ? Apel o liberalizacje ustawy ...

Czy posiadanie niewielkiej ilości "trawki" powinno być karane ?  

1. 1. Czy posiadanie niewielkiej ilości "trawki" powinno być karane ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jakie jest dopuszczalne stężenie dawki THC w organizmie,jak to sie ma w przypadku alkoholu?

Opublikowano

Jeżeli chodzi o prowadzenie samochodu to nie ma różnicy względem alkoholu.

Opublikowano

takie moje spostrzeżenie ... nie widziałem żeby ludzie po trawce się lali ( jak np. po alko ) :naughty: nie widziałem także ludzi po trawce którym by się włączał Hołowczyc na drodze ... statystyki mówią same za siebie ilu mamy pijanych a ilu najaranych :cool1: Nie jestem za tym żeby dzieciaki najarane chodziły po ulicach . Sam nie pale i nie mam zamiaru . Jeżeli jest ktoś kto jara i sprawia mu to przyjemność a nie robi przy tym głupot jestem jak najbardziej za legalizacją .

Opublikowano

3 x TAK

:evil:

Opublikowano

głupi rząd, głupie prawo...głupie państwo..

marihuana jest takim samym narkotykiem jak alkohol czy papierosy...chcesz sie truć, Twoja sprawa. Bynajmniej załatali by troche dziurę budżetową, chociaż nasi parlamentarzyście są zbyt tempi by postawić ten kraj z powrotem na nogi... :wallbash:

Opublikowano

Lepiej nie... jakby się posłowie wzieli za popalanie toby dopiero przychodziły im do głów pomysły :decayed:

Opublikowano

głupi rząd, głupie prawo...głupie państwo..

marihuana jest takim samym narkotykiem jak alkohol czy papierosy...chcesz sie truć, Twoja sprawa. Bynajmniej załatali by troche dziurę budżetową, chociaż nasi parlamentarzyście są zbyt tempi by postawić ten kraj z powrotem na nogi... :wallbash:

Wydaje mi się, że są za ciency w uszach, aby przejąć ten interes.