Rafi83 Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 witam wymieniałem dziś tłoczek i nie mogłem założyc gumy która jest na tłoczku czu obejdzie się bez tej gumy i czy przy zapowietrzonym jegnym kole muszę odpowietrzać wszystkie [mod]Gdzie jest prefix!!!! - poprawiłem (kolejne wylądują w koszu)[/mod]
Konrad.jpg Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Gumka powinna być jeśli nie możesz założyć starej to są dostępne zestawy naprawcze a odpowietrzyć wystarczy jedno koło. Chyba że już czas na wymiane płynu
szyku Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 nie nie obejdzie się bez niej.. dla czego ? bo dostaną się opiłki syf i co tam jeszcze poleci ..
Dev Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 witam wymieniałem dziś tłoczek i nie mogłem założyc gumy która jest na tłoczku czu obejdzie się bez tej gumy i czy przy zapowietrzonym jegnym kole muszę odpowietrzać wszystkie cały układ trzeba odpowietrzyc uszczelnienia musza byc wszystkie bo tłoczek szybko skoroduje
Rekomendowane odpowiedzi