domjenick Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 a mnie się o oprogramowanie nawet nie pytali , tylko o kabel. dziś o 17 mam miłe spotkanie z dzielnicowym to się okaże no chyba,że kabel to klon-wtedy wiadomo :gwizdanie:
domjenick Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 a to są nie "klony" starsze,np do 312,303,409,208-kabel możesz sobie zrobić sam,ale oprogramowanie jest crackowane-w nowszych już jest kabel klonowany,bo oprogramowanie możesz sobie ściągnąć ze strony producenta
krolu Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 a to są nie "klony" starsze,np do 312,303,409,208-kabel możesz sobie zrobić sam,ale oprogramowanie jest crackowane-w nowszych już jest kabel klonowany,bo oprogramowanie możesz sobie ściągnąć ze strony producenta z tego co wiem to 312 i 409 też są crackowane, przynajmniej jakiś czas temu były :gwizdanie:
MARCIN607 Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 kurde a już miałem sobiue kupić kabelek za całe 35 zł ale jak mają mnie póżniej ciągać po komendach itp to chyba sobie daruję
domjenick Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 a to są nie "klony" starsze,np do 312,303,409,208-kabel możesz sobie zrobić sam,ale oprogramowanie jest crackowane-w nowszych już jest kabel klonowany,bo oprogramowanie możesz sobie ściągnąć ze strony producenta z tego co wiem to 312 i 409 też są crackowane, przynajmniej jakiś czas temu były :gwizdanie: no przecież napisałem
Skydiver Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 kurde a już miałem sobiue kupić kabelek za całe 35 zł ale jak mają mnie póżniej ciągać po komendach itp to chyba sobie daruję Kupuj Potem panom powiesz że się zepsuł i wyrzuciłeś ........... a tak wogóle to od początku nie działał :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 kurde a już miałem sobiue kupić kabelek za całe 35 zł ale jak mają mnie póżniej ciągać po komendach itp to chyba sobie daruję Kupuj Potem panom powiesz że się zepsuł i wyrzuciłeś ........... a tak wogóle to od początku nie działał :gwizdanie: niech kupi poza allegro
Skydiver Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 niech kupi poza allegro He he też nie głupi pomysł
MARCIN607 Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 kurde a już miałem sobiue kupić kabelek za całe 35 zł ale jak mają mnie póżniej ciągać po komendach itp to chyba sobie daruję Kupuj Potem panom powiesz że się zepsuł i wyrzuciłeś ........... a tak wogóle to od początku nie działał :gwizdanie: niech kupi poza allegro pomyslałem o tym jak już napisałem a nie chciało mi sięusuwać tego inteligentnego pytania
mlodyy Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 odświeżam kotleta , panowie takie pytanie dalej was męczą wezwaniami na komisariat itp, bo mnie szlak trafia co 3 miesiące wezwanie w tej zakichanej sprawie. Jako ze mało kiedy jestem w miejscu zameldowania to nie mogę czasem odebrać wezwania , to policja mnie odwiedza pytają wiecznie o to samo. Dzisiaj dzwoni jakiś posterunkowy czy kij wie kto ze muszę złożyć wyjaśnienie co zrobiłem z płyta. I znów muszę zasuwać 30km w jedną stronę żeby powiedzieć im 4 raz to samo.
grzes1150 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 odświeżam kotleta , panowie takie pytanie dalej was męczą wezwaniami na komisariat itp, bo mnie szlak trafia co 3 miesiące wezwanie w tej zakichanej sprawie. Jako ze mało kiedy jestem w miejscu zameldowania to nie mogę czasem odebrać wezwania , to policja mnie odwiedza pytają wiecznie o to samo. Dzisiaj dzwoni jakiś posterunkowy czy kij wie kto ze muszę złożyć wyjaśnienie co zrobiłem z płyta. I znów muszę zasuwać 30km w jedną stronę żeby powiedzieć im 4 raz to samo. Powiedz im że płytę i kabel po jakimś czasie wywaliłeś do śmieci bo to nie działało albo nie umiałeś tego obsługiwać i wszystko.
mlodyy Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Za każdym razem im to mówię, a później sie dowiaduje ze jednak o coś jeszcze nie zapytali ehh
Pawlo 2004 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ja sie juz z nimi bujam od jakiegoś roku Powiedziałem, że ja nic nie pamietam i tego kabla ani płyt nie mam
szymus_k Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Dobre - jak tak będą gonić za te kable to w Polsce będzie najwięcej psów co kable jedzą :) policja: - Gdzie masz kabel? - "Pies zjadł..." A ty: - "tez pies zjadł";) ... ... No i wtedy będą sprzedawać Pedigree o smaku VAGa:)
Rekomendowane odpowiedzi