Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[INNE] S6 Manual

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jak zabierają dowód płaci się mandat?

zależy od policjanta , jak będziesz się wymądrzać to może ci wlepić mandat nawet za nieznajomość prawa , a jak jest w miarę normalny to dostaniesz kwit i na SKP

Opublikowano

wszystkie szyby mam przyciemnione bez wyciagania....

co do kontroli to mamy trzy wyjscia

przekonac ze szyby maja atest ... niestety juz to nie przechodzi :polew:

zeskrobac folie przy panu mundurowym czyli usunac usterke na miejscu

dac dowod i nie skrobac a potem pojechac na stacje kontroli pojazdow i zaplacic 20zl za to zeby pan diagnosta obejrzal auto czy usterka zostala usunieta. ;)

Opublikowano

a jak masz znajomego diagnostę płacisz 20zl oszczędzasz czas na przyciemnienie i zostanie jeszcze kasę na bro z foli której nie trzeba było kupować :naughty:

Opublikowano

Ja parę tygodni temu ściągałem folię ojcu w Passacie.. ja pierdykam.. :wallbash: :wallbash: ściemniam tylko tył :good:

Opublikowano

Ja parę tygodni temu ściągałem folię ojcu w Passacie.. ja pierdykam.. :wallbash: :wallbash: ściemniam tylko tył :good:

mięczak :thumbdown:

Opublikowano

mięczak :thumbdown:

w każdym aucie miałem komplet prócz czołowej..już irytuje mnie jazda z myślą.. " dopier**lą się czy nie " :decayed:

Poza tym przy moim kolorze auta to wchodzi w grę delikatniusieńka ściemka :tongue4:

Opublikowano

Poza tym przy moim kolorze auta to wchodzi w grę delikatniusieńka ściemka :tongue4:

Show As :kox:

Opublikowano

70% przepuszczalnosci a Ty masz 20% - na pewno wiesz o jakim ciut piszesz :D Ciesze sie ze nie mieszkam ZG. A4 mialem kilka kontroli i nigdy nikt o szyby nawet nie bąknął.

P.S a tak właściwie to same fabryczne szyby z przodu w Audi mają przepuszczalności światła?

Fabrycznie szyby są już ściemnione ~27% także to i tak już granica :decayed:

dokładnie :cool1:

Sam jestem ciekaw czy płaci sie mandat za przednie szyby czy tylko zabierają dowód i oddają po "usunięciu problemu" ?

nie płaci się mandatu, zabierają dowód i dostajesz skierowanie na dodatkowe badanie techniczne i na stacji diagnostycznej płacisz za sprawdzenie przepuszczalności szyb. po otrzymaniu zgody przez diagnostę udajesz się do UM po swój dowód (max do 7 dni)

Opublikowano

Sam jestem ciekaw czy płaci sie mandat za przednie szyby czy tylko zabierają dowód i oddają po "usunięciu problemu" ?

nie płaci się mandatu, zabierają dowód i dostajesz skierowanie na dodatkowe badanie techniczne i na stacji diagnostycznej płacisz za sprawdzenie przepuszczalności szyb. po otrzymaniu zgody przez diagnostę udajesz się do UM po swój dowód (max do 7 dni)

mylisz sie ....

mozesz dostac manadat do 200zl za pojazd niesprawny technicznie...

Opublikowano

soooon :decayed:

Paweł jaką masz średnicę końcówek wydechu ? Bo muszę swoje wyprostowac, a nie wiem jaka średnieca będzie dobra :mysli:

Opublikowano

soooon :decayed:

Paweł jaką masz średnicę końcówek wydechu ? Bo muszę swoje wyprostowac, a nie wiem jaka średnieca będzie dobra :mysli:

1808_wiejski-tuning.jpg

:rolleyes:

Opublikowano
:polew: :polew: ło matko :naughty::decayed:ragga fura kox będzie - fi w sam raz :tongue4:
Opublikowano

90mm szerokosc calej rurki a grubosc ok 5mm

20110505285.th.jpg 20110429280.th.jpg

<-- narazie tylko tyle bo nie mam fajnych zdjec ... auto brudne wszedzie, zreszta na tym zdjeciu tez.

Opublikowano

S6 C5 w manualu rzadzi! Kiedys szukalem takiej w kombi z waniliowym srodkiem itp.. 6 miesiecy szukalem i nic ciekawego nie znalazlem :(

Jezeli chodzi o zcieme szyb to osobiscie uwazam ze troche przesadziles.. Troche za bardzo mafia style.

Jak znajde jakies dobre zdjecie mojej A6 C5 to wrzuce, bardzo podobny kolor a moze nawet i ten sam.. Szyby tez mialem przyciemnione po calosci.

W Norwegii S6 C5 w manualu to unikat. :gwizdanie:

Opublikowano

zastanawialem sie miedzy przepuszczalnoscia 35% i 20% i wybralem ta ciemniejsza opcje.

w pl i de s6 c5 sedan to tez unikat ;p kombiaka duzo latwiej znalezc

a tip niestety strasznie zmula te auto. :)

Opublikowano

w pl i de s6 c5 sedan to tez unikat ;p kombiaka duzo latwiej znalezc

a tip niestety strasznie zmula te auto. :)

Od długiego już czasu śledzę ogłoszenia i może 2 manuale w kombi znalazłem. Masakra jest, fakt.

Opublikowano

Super Auto :good: :good: szkoda ze nie Avant :wink4: bo jednak A6 ma ta dupe taka ... nijaka i brzydka :kwasny: .

Fajnie to musi zap** i fajne dzwieki wydawac.

Opublikowano

fakt tyl a6 niekoniecznie jest piekny ... ;) ale po dodaniu spoilerka ( i calego body rs6 do sedana ) wg mnie auto wygla kozacko.

i jak tylko znajde wreszcie tylny zderzak rs6 do sedana ( do avanta duzo tego ) ( szukam dzien w dzien juz ~ 6 miesiecy ) to bede zakladal cale body rs6: grill, zderzak przod, progi, listwy drzwiowe, zderzak tyl, spoiler + wydech, + ori kola 19" 9j et35 + 255/35R19 ... czyli wszystko tak jak bylo w oryginale

wszystkie czesci do tego potrzebne ( oprocz wlasnie tylnego zderzaka ) juz mam namierzone:

Blue_Audi_RS6_C5_sedan_rr.jpg

Blue_Audi_RS6_C5_sedan_fl.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...