castor Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Witam, Jaki hak polecacie zamontować do a4 b5 avant?? Fabryczny Westfalia czy inny firmowy odpinany z homologacją?? Zwróciłem uwagę że wiekszość rzuca się na ORI, tylko czy jest sens ??
.Pablo. Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Ja montowałem hak w sobotę Polski na śruby z montażem modułem itd 830zł (ori westwali nowy kosztuje 1600zł ) U ciebie moduł nie jest potrzebny więc za 500zł założysz hak spokojnie. Tu masz wątek i zdjęcia jak to wygląda u mnie. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=194748.0 Moje zdanie jest takie po co przepłacać jak można zamontować polski za połowę ceny z dwu letnią gwarancją. Jak go nie używam to odkręcam i widać tylko gniazdo jak spojrzy się bardzo nisko pod samochód. Kupując używany hak nie znasz jego przeszłości może mieć uszkodzenia których nie widać itp. decyzja należy do ciebie co zamontujesz
castor Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 Dzięki, w sumie to masz racje . Chyba kupie Polski normalny odpinany i po sprawie. Nie ma co przepłacać za ori
marcin_s7 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 na moje ori to ori wszytko inne to podróbki i nawet mając gwarancje na polski, a niemając na oem wybrał bym oryginał
Grisza79 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 bierz firmowy odpinany z homologacją tyle w temacie
addassko Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 bierz firmowy odpinany z homologacją tyle w temacie popieram :)
matti_1986 Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 a wiec zamierzam zalozyc hak holowniczy moglby ktos doradzic mi czy ten hak jest ok do mojej a4 przypomne ze mam sedana quattro http://moto.allegro.pl/hak-holowniczy-audi-a4-a-4-94-00-homologacja-e20-i1797978399.html prosze o szybka odpowiedz
Rekomendowane odpowiedzi