notorious Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 znajduja sie pod podluznicą od strony kierowcy
Maxcudo Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Być może od wspomagania kierownicy, ale reki nie dam sobie uciąć
sajmon8526 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 opaski zaciskowe słabo trzymaja weze.Kup dwie małe opaski skrecane i oba weze dobrze dobrze skrec.Tylko obejrzyj czy nie jest wąz pekniety w okolicy i po starych opaskach.A tak na marginesie:) jak juz siedziałes po autem to mogłes sie wysilic i zajrzec wzrokiem wyzej i zobaczyc ze te przewody ida do zbiorniczka od płynu wspomagania kiery pozdro
grzes1150 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Weź sobie olej w układzie wspomagania wymień bo widać od nowości nie ruszane
notorious Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 wymieniony hehhee wydaje mi si eze to plyn chlodniczy ucieka bo zawsze mam na minimum mimo ze dolewam.. na max.. woleju go nei ma bo by bylo widac zaraz
Raftik Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 te wężyki na 100% od płynu wspomagania kierownicy.
CUB@ Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 na bank rurki od wspomagania ukł. kierowniczego nawet po wyciekającym płynie widać, opaski pewnie jeszcze org. także wymień i beji - ktoś już zastosował taśmę
notorious Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Opublikowano 30 Marca 2011 sam tez okleilem to tasma.. na chwile.. opaski mam tylko kanal musze znalesc bo nie mieszcze sie na lezaco..
Rekomendowane odpowiedzi