marda16 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Witam,muszę wymienić wykładzinę w środku po rozlaniu diesla,czy muszę rozbierać tunel środkowy czy jest inny sposób na wyciągnięcie jej,dziś wyjąłem fotele i plastiki boczne i szczerze mówiąc nie uśmiecha mi się rozbierać tego tunelu a pod nim trzyma się reszta wykładziny .Podpowiedzcie coś
fidmac Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Musisz wywalic tunel gdyz wykladzina jest w calosci i zrobic niezle pranko bo zapach ropy jest ciezki do usuniecia
marda16 Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 nie będę prał tylko założę nową,ze zdjęć wykładzin do sprzedania to widzę że ona jest połączona pod tunelem tylko w dwóch miejscach także może starą przetnę w tych miejscach i wysunę ją.
helios22 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 wyjmować nie trzeba wystarczy cały tunel poluzować i też da rade ale ciężko jest lepiej cały wykręć
HaVoK Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Podetniesz starą wykładzinę przy tunelu, a co z nową? Pasowałoby ją tam jednak wsunąć. Bo po jakimś czasie może zacząć się odklejać/odstawać i będzie trzeba rozbierać jeszcze raz. Lepiej zrobić raz a dobrze.
ALBINEK Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Poświęć więcej czasu i zrób to tak jak to należy. Jak pójdziesz na skróty to póżniej będziesz żałował.
Grisza79 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Poświęć więcej czasu i zrób to tak jak to należy. Jak pójdziesz na skróty to póżniej będziesz żałował. Dokładnie zrób to jak należy. Nie ma sensu robić coś na "odwal"
songo Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 ja dosyc spore plamy ropy i oleju z dywaników usuwałem srodkiem z firmy MERIDA i efekt może spróbujesz zanim wszystko wytargasz z auta
Grisza79 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 marda16 coś ty robił z tym autem żes tak napaskudził ?
marda16 Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Opublikowano 31 Marca 2011 ano postawiłem bańkę z ropą z tyłu za siedzeniem korek jakoś był niedokręcony i się to obaliło podczas jazdy,ot co
addassko Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 ono postawiłem bańkę z ropą z tyłu za siedzeniem korek jakoś był niedokręcony i się to obaliło podczas jazdy,ot co kapa troszke
Rekomendowane odpowiedzi