Adrian_73 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Witam Mam pytanie może ktoś sie juz bawił z tym. A mianowicie mam lampy z b5 po lifie i zderzak z halogenami wtyczka jest przerobiona na po lifcie. A pytanie brzmi jak teraz te halogeny podłączyć i co trzeba zrobić?
jihad Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 A masz oryginalną wiązkę i włącznik czy chcesz rzeźbić?
Adrian_73 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 włącznik mam. w kostce został jeden wolny kabel wiec to chyba od halogenów wiec trzeba masę dać i bezpiecznik i przekaźnik. tyle sie na razie dowiedziałem
jihad Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Jak masz oryginalną onstalację do przeciwmgłowych, bo wcześniej były reflektory Boscha, to czarny kabel we wiązce i masa jak piszesz. Bezpiecznik i przekaźnik juz jest.
Adrian_73 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 No chyba były bosche a jaki numer przekaźnika 397?? kabel został mi chyba biało zielony reszta wszystko do kostki poszło
HaVoK Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 No chyba były bosche a jaki numer przekaźnika 397?? kabel został mi chyba biało zielony reszta wszystko do kostki poszło Wszystko? To niepotrzebnie. Jeden powinien zostać wolny. Właśnie od halogenów. instalacja jest bardzo prosta. Przeciągasz kable do zderzaka i jeden dajesz od halogenów do masy. Koniec.
Adrian_73 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 No chyba były bosche a jaki numer przekaźnika 397?? kabel został mi chyba biało zielony reszta wszystko do kostki poszło Wszystko? To niepotrzebnie. Jeden powinien zostać wolny. Właśnie od halogenów. instalacja jest bardzo prosta. Przeciągasz kable do zderzaka i jeden dajesz od halogenów do masy. Koniec. No masz racje. tylko okazało się że bezpiecznik jest spalony wymieniłem i wszystko działa
peacenotwar Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Nie będę zakładał nowego tematu. Mam ori wiązkę od halogenów itp. Po jednej wtyczce na każdą stronę. Wtyczki są kwadratowe - przedlift. 3 piny A wejście w halogenach (od s4) są takie jakby okrągłe (najprawdopodobniej polift). Z jednej strony okrągłe, z drugiej prostokąt - 2 piny Gdzie mogę znaleźć jakąś redukcję z kwadratu na wejście od s4? Lub co zrobić żeby podłączyć? z góry dzięki
rico37p Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Najlepiej i najtaniej podjechać na schrot.
peacenotwar Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Dobra... już porozkminiałem. Potrzebuje jedynie męską wtyczkę do tego wejścia. Szukam i szukam, ale nie mogę znaleźć. Ktoś ma pojęcie?
marionozzo Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 hej podepnę się pod temam z innym problemem może ktoś podpowie mam lampy bosch z halogenami i chce je przerobić tak aby działały jako dzienne po przekręceniu kluczyka na 2 pozycję i wciśnięciu guzika bo w tej chwili jeszcze światła postojowe muszą być włączone a zamiast postojowych chce podać sygnał po stacyjce żeby je uruchamiał jak to zrobić bo i w warsztacie i w tym dziale nie znalazłem mic ciekawego z góry dzięki za odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi