Olaf Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 hehehe kurde ja se zartuje bo auto ogolnie to dobra baza do modow u mnie na profilu w mojej srebrnej tez jest polewa hahah i wiekszosc to rozumie ze sa to zarty zreszta kolega Robert tez odpisal z humorem :D "Cinquecento fajne autko tylko do sexu troche nie wygodne (kolezanka miała) wiec zostane przy mojej A4. " i dobrze troche smiechu musi byc auto jest w fazie rezania a nie gotowego projeku
Robert0392 Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 Olaf pewnie ze musi być wesoło :> przecież ja sie nie obrazam
HaVoK Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Co racja to racja Rezaj rezaj i zobaczymy co będzie Obyś nie był jak duża część: zakładają konto, pokażą auto i więcej się o nich nie usłyszy
Olaf Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Co racja to racja Rezaj rezaj i zobaczymy co będzie Obyś nie był jak duża część: zakładają konto, pokażą auto i więcej się o nich nie usłyszy dokladnie tak jest jak napisales ;p
Robert0392 Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 nie nie:) właśnie staram sie tu pokazac z jak najlepszej strony oczywiście JESZCZE O MOJEJ =OOOO= BEDZIE GŁOŚNO
karol24 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Grunt to zdrowe podejście do samego siebie krok po kroczku się jakoś dopieści i będzie gites
RafuZG Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 niepokoją mnie tylko te progi które planujesz założyć, pokaż jakieś przykładowe foto
Robert0392 Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 niepokoją mnie tylko te progi które planujesz założyć, pokaż jakieś przykładowe foto kurcze postaram sie zrobić foto takiej b5 co u mnie w okolicy jezdzi... ona ma chyba orginalne te progi.. i tez jest ładna... ma coś takiego http://moto.allegro.pl/progi-audi-a6-a4-vw-passat-b5-b5fl-i2084633442.html tylko jak dzwoniłem do gościa o to to mówi ze to do b6... chyba ze da sie jakoś przerobić
Robert0392 Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 nie.. bo to tylko jest normalny próg tylko ze w kolorze... o tamta ma coś jak na tej aukcji co wysłałem linka. Ale tez chce pomalować w kolor hokeje zderzaków
RafuZG Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 to są progi s4, standardowe są inne czy może o takie Ci chodzi http://allegro.pl/audi-a4-b5-progi-s-tuning-i2053151708.html
Robert0392 Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 nie... te są pewnie na klej mocowane a tego wolałbym uniknąc od esy mówisz... hmmm a ile takie coś kosztuje?
egon47 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 nie... te są pewnie na klej mocowane a tego wolałbym uniknąc od esy mówisz... hmmm a ile takie coś kosztuje? Robert zobacz auto od Cymka i Nosba oni maja progi po przerabiane z Omegi B jak tak bede przerabial tez do siebie
Robert0392 Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 nie... te są pewnie na klej mocowane a tego wolałbym uniknąc od esy mówisz... hmmm a ile takie coś kosztuje? Robert zobacz auto od Cymka i Nosba oni maja progi po przerabiane z Omegi B jak tak bede przerabial tez do siebie postaram sie coś dowiedzieć od kolegów. Dzięki
Polko_V Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 nie... te są pewnie na klej mocowane a tego wolałbym uniknąc od esy mówisz... hmmm a ile takie coś kosztuje? Robert zobacz auto od Cymka i Nosba oni maja progi po przerabiane z Omegi B jak tak bede przerabial tez do siebie jeśli mogę się wtrącić, ja takie mam i ładnie wyglądają, nie mam foto bo dopiero będą malowanefakt faktem trochę rezania jest, ale efekt jak na nie ori progi...powalający
Robert0392 Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Opublikowano 6 Lutego 2012 nie... te są pewnie na klej mocowane a tego wolałbym uniknąc od esy mówisz... hmmm a ile takie coś kosztuje? Robert zobacz auto od Cymka i Nosba oni maja progi po przerabiane z Omegi B jak tak bede przerabial tez do siebie jeśli mogę się wtrącić, ja takie mam i ładnie wyglądają, nie mam foto bo dopiero będą malowanefakt faktem trochę rezania jest, ale efekt jak na nie ori progi...powalający tez sie z tym zamierzam pobawić
Robert0392 Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Opublikowano 6 Maja 2012 Tył jak narazie skończony Czas sie zabrać za przód...... ---------- Post dopisany 19-04-2012 at 18:09 ---------- Poprzedni post napisany 10-04-2012 at 10:38 ---------- podszybie jest ---------- Post dopisany 06-05-2012 at 06:20 ---------- Poprzedni post napisany 19-04-2012 at 18:09 ---------- lampy założone i przy okazji zderzak:decayed: Jeszcze tylko GWINT i szyby przyciemnie... i pora zacząć coś w środku grzebać... ---------- Post dopisany at 18:26 ---------- Poprzedni post napisany at 06:20 ---------- i co żle wygląda??? ---------- Post dopisany at 18:26 ---------- Poprzedni post napisany at 18:26 ---------- i co żle wygląda???[
Rekomendowane odpowiedzi