Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobry :hi:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Fajny ale widzialem fajniejsze na 1 din hehe poluje na takie z wysuwany wyswietlaczem bo na takim malym jak ja mam to pupa:D

tak? to się podziel jak cos znajdziesz fajnego, chociaż po ostatnim wybiciu mi szyby i kradzieży to w sumie nie wiem czy jest sens coś "fajnego" kupować w lepszym standardzie niż z Biedronki[br]Dopisany: 25 Maj 2011, 11:11_________________________________________________

dobry :hi:

:hi: bry żonkosiu

Opublikowano

:D

Opublikowano

Zawsze mozna na strzezony:P albo poprostu zdejmowac czolowke:D chociaz w tych z wysuwanymi to raczej nie ma takie opcji:D

Jak znajde to sie podziele ale jako biedny student musze najpierw miec fundusze na taki zakup hehe:D

Opublikowano

Zawsze mozna na strzezony:P albo poprostu zdejmowac czolowke:D chociaz w tych z wysuwanymi to raczej nie ma takie opcji:D

Jak znajde to sie podziele ale jako biedny student musze najpierw miec fundusze na taki zakup hehe:D

zdjęłam przecież czołówkę i ukryłam w schowku :confused4: ale navi nie gwizdneli

Opublikowano

To ja trochę z innej beczki :naughty:

Potrzebuje jakiś prosty ruter WiFi do podziału łącza kablowego zakończonego kablem ethernet (RJ45),( internet z kablówki)

może u kogoś leży gdzieś takie urządzonko w komórce albo w starym pudle :naughty:

Opublikowano

Zlodziejstwo sie szerzy ale co sie dziwic jak pracy brak a wszystko drozeje...

U mnie lezy router ale nie wi-fi:D[br]Dopisany: 25 Maj 2011, 11:38_________________________________________________Ale wszyscy zapracowani :D

Opublikowano

Wszyscy taki zapal do pracy naprawde pogratulowac:D powiedzcie szefowi ze powinien byc dumny z takich pracownikow jak Wy hehe:D a mi to sie tak nudzi w robocie ze tragedia:D

Opublikowano

a ja juz po robocie :)

Opublikowano

Powróciwszy od rudego... co Rudy ma fajnego? Hmm....niektóre oryginalne części w lepszych cenach, niż ASO, np rozrząd do 1.9 PD za 570 zł (wszystko ori - pasek,napinasz, rolka,pompa wody). Na dobrych zamiennikach taki rozrząd kosztuje 450 zł. Czasem mnie rudy rozwala - plastiki do szyb elektrycznych w passacie - po 40 zł sztuka....ja kupiłem po 17 i i tak uważam, że nie najtaniej. Jeszcze dzisiaj jak pytałem o napinacz dla znajomego, to sprawdził mi cenę i tu cytat: "hmmm...200zł!? Ja nie wiem, kto te ceny ustala, ale zadziwiająco niskie..." Przy mnie stał kolo, co chciał łapę do sprężarki klimatyzacji - cena używki u Rudego? 350 zł :polew: :polew: :polew: Ogólnie koleś ma ceny z kosmosu, ale jednak niektóre rzeczy wychodzą taniej.

Opublikowano

tomek881025 nie jedziesz 4 do warszawy ??

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Panton widziany dziś o 16.06 na Włókniarzy :decayed: :decayed: :decayed:

Kimi na razie nic nie świeci :good: ale podejrzewam, że tylko patrzeć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

siemka Bandziory :):heat:

Opublikowano

no i ciepło nie było dzisiaj, i dobrze bo bym na praktykach nie wyrobił :)

jak ktoś będzie sobie szedł po limanowskiego przy mokrej to warto zwrócić uwagę na pięknie wyłożoną kostkę :decayed:

Opublikowano

Marcin filtr paliwa nowy ma raptem kilka setek przejechanych, więc odpada. A powiedz mi co jest odpowiedzialne za tak zwane ssanie bo tutaj z rana mi coś wariuje. Poza tym zauważyłem, że na benzynie jak dam jej delikatnie po garach ( na postoju) przy spadaniu z obrotów delikatnie jakby popierdywała w rurę. No i czy nieduży dym z rury na rozgrzanym silniku w taka pogodę jak dzisiaj to coś normalnego (dym idzie z jednej rury)

Opublikowano
  • Autor

jakiego koloru jest dym ?? :) choc w taka pogode jak widac dym czarny przy dobrym przyjebaniu w kociol to chyba nic zlego :)

chociaz czekaj Ty masz benzynke hmmm to chyba nie za dobrze aczkolwiek ja sie nie znam ja tylko zdjecia robie :P

Opublikowano

dym w benzynie nie wrozy nic dobrego. jakiego koloru dym ?

zrob dokladny przeglad podcisnien !