Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powitać :hi: pasek udało się wymienić bez bólu i bez blokady i nawet działa :naughty: furacz złożony, lampy wyczyszczone-efekt piorunujący :good:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

powitać :hi: pasek udało się wymienić bez bólu i bez blokady i nawet działa :naughty: furacz złożony, lampy wyczyszczone-efekt piorunujący :good:

:good: :good: :good: :good:

Pogratulować Furacza - nie miałem w sumie jeszcze okazji :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:[br]Dopisany: 05 Październik 2011, 20:12_________________________________________________

a prund masz

Bartek nie osłabiaj mnie :facepalm: :facepalm: :facepalm::nabijasie: :nabijasie:

Opublikowano

dziękować :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Seba lodówka chodziła i w pewnym momencie coś stuknęło i przestała - dokładnie nie wiem bo mnie nie było :confused4: :confused4: :confused4:

DJ jeszcze się nie rozmroziła ale wszystko na dobrej drodze :confused4: :confused4: :confused4:

BTW Nie mam oprogramowania do Aristona :no: :no: :no:

kurde to slabo troche :( moze nie cos nie tak z tym kompresorkiem :/ a to jakies owe jest ?? bo moze po prostu umarlo smiercia naturalna ;)

kurde lipa bez lodowki nawet nie mam jak Cie poratowac bo nie znam nikogo w tym fachu :/ mi sie kiedys w nocy zapalila zamrazarka taka wolnostojaca

no to sie spalila w sumie :/

Mario jakis pomysl na miejsce zdjec ?? z tego co lukalem pogode to pada :/ niestety :/

Opublikowano

eeehhhh :confused4: DJ szkoda, że nie mieszkasz gdzieś bliżej tylko wyebało cię tak daleko ode mnie - był byś potrzebny :confused4: :confused4:

Najprawdopodobniej mam taki sam problem jak w linku poniżej - rozbierałem ten model i też w jednym miejscu jest delikatnie okopcony ;( ;(

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic768967.html[br]Dopisany: 05 Październik 2011, 20:38_________________________________________________

Seba lodówka chodziła i w pewnym momencie coś stuknęło i przestała - dokładnie nie wiem bo mnie nie było :confused4: :confused4: :confused4:

DJ jeszcze się nie rozmroziła ale wszystko na dobrej drodze :confused4: :confused4: :confused4:

BTW Nie mam oprogramowania do Aristona :no: :no: :no:

kurde to slabo troche :( moze nie cos nie tak z tym kompresorkiem :/ a to jakies owe jest ?? bo moze po prostu umarlo smiercia naturalna ;)

kurde lipa bez lodowki nawet nie mam jak Cie poratowac bo nie znam nikogo w tym fachu :/ mi sie kiedys w nocy zapalila zamrazarka taka wolnostojaca

no to sie spalila w sumie :/

Mario jakis pomysl na miejsce zdjec ?? z tego co lukalem pogode to pada :/ niestety :/

:wallbash: :wallbash: jeśli ma padać to ...ujnia :confused4: nawet się auta nie utrzyma w czystości :kwasny:

Jeśli będzie padało to może IKEA :mysli:

Opublikowano

no ja też niestety w sprawie lodówki nie poratuje Cię :P

może być i IKEA jak będzie padać to tam na parkingu ciemno i klimatycznie to moze jakas dobra fota chociaż jedna na auto przypadnie :P

Opublikowano
  • Autor

a moze parkin silvera ?? chociaz sam nie wiem

Opublikowano

:mysli: :mysli: :mysli:

Jak ktoś nie widział to może luknąć - niektóre "balie" całkiem fajne :wink4:

Opublikowano

Siemano z wieczora :hi: :hi: :hi:

Mario, z tego, co kojarzę, mamy takiego samego Aristona i u mnie podobna akcja była jakieś dwa lata temu. Przyczyną okazał się moduł sterujący znajdujący się pod panelem z tymi diodami kontrolnymi na drzwiach górnej komory. Pan z serwisu powiedział, że te modele tak mają, wykręcił moduł, zabrał, coś tam polutował, przyniósł, założył i gra gitara (tfu tfu, odpukać).

Koszt to o ile pamiętam około 150 PLN.

Opublikowano
  • Autor

strasznie mnie takie filmy kreatywnie nakrecaja ... i chcialbym taki z nami zrobic :/ tylko sprzetu brakuje i miejsc :(

ehhh kurde :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

to moze chociaz zdjecia niech kazdy zuci z jedna propozycje i jakies uzasadnienie Bartek masz zorke moze jakis pomysl ??

Opublikowano

Mario, dawaj ten moduł, to się może zrobi (popatrzyłem na elektrodę i nie powinno być większych problemów;))

Opublikowano

wieczorem

- Dell

- Silver

- parking po przeciwnej stronie Galerii

- Piotrkowska

Opublikowano

Mario, dawaj ten moduł, to się może zrobi (popatrzyłem na elektrodę i nie powinno być większych problemów;))

właśnie dlatego napisałem, że cię wywiało daleko - nawet dziś by Ci podrzucił i może jutro po południu by było do odbioru, a tak to niestety d*pa :wallbash: :wallbash: :wallbash: nie ma opcji żeby to jutro ogarnął :no: :no: :no:

Jutro Kacha pójdzie może do jednego gościa od AGD w Zgierzu - zobaczymy co powie i poradzi :cool1:

Opublikowano
  • Autor

wieczorem

- Dell

- Silver

- parking po przeciwnej stronie Galerii

- Piotrkowska

hmm spoko tyle ze chyba bedziemy potrzebowali dachu

a na Dellu nigdy nie bylem w sumie tzn bylem ale na budowie jak robili wszystko wtedy robilem zdjecia :)

a po zbudowaniu nie :mysli:

Opublikowano

Seba może te miejsca :naughty: :naughty: tylko trzeba by podjechać i obcenić na żywo :cool1:

http://hodowca.blox.pl/2008/04/Fabryka-Franciszka-Ramischa.html

XIX-wieczny kompleks fabryczny na Tymienieckiego w Łodzi

ewentualnie tereny dawnej Anilany :cool1:

Opublikowano

dokładnie... jak to ten moduł padnięty to temat do zrobienia

Opublikowano
  • Autor

Seba może te miejsca :naughty: :naughty: tylko trzeba by podjechać i obcenić na żywo :cool1:

http://hodowca.blox.pl/2008/04/Fabryka-Franciszka-Ramischa.html

XIX-wieczny kompleks fabryczny na Tymienieckiego w Łodzi

ewentualnie tereny dawnej Anilany :cool1:

juz myslalem o tym tymienieckiego wczesniej ;)

ciekawe czy tam sie da autem wjechac :)

Opublikowano

dokładnie... jak to ten moduł padnięty to temat do zrobienia

Powiem Ci, że nie ma reguły - kupiłem kiedyś pralkę z padniętym modułem po burzy. Myślałem, że wymienię spalone podzespoły i będzie po krzyku - nie przewidziałem, że padł procesor, a nikt nie będzie miał wsadu, żeby zaprogramować nowy. Po prostu nieopłacalna zabawa. Jeśli procek żyje, to reszta modułu do naprawienia;)

Opublikowano

normalne jest to że BLB trzeba dłużej kręcić żeby zapalił? bo mojego trzeba i wydaje mi się że to za długo :)

Opublikowano

:good: piękne maszyny :>[br]Dopisany: 05 Październik 2011, 23:49_________________________________________________nie wiem dla czego ale mam słabość do Skylinów :kox: