Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak juz fajne dziouchy wstawiacie... :wink4:

59506a14716aa24b.jpg

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

lubicie sporty walki ??

MMA-Fight-Girls-19.jpgMMA-Fight-Girls-8.jpgMMA-Fight-Girls-7.jpgMMA-Fight-Girls-3.jpgMMA-Fight-Girls-1.jpgMMA-Fight-Girls-23.jpgMMA-Fight-Girls-16.jpgMMA-Fight-Girls-14.jpg

:decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

powiem ci Seba ze wlasnie tak pamietam treningi :D

Opublikowano

Do :bry:

Seba, piękna gala.. :kox:

Opublikowano
:hi: bry
Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

czyja srebrna A4 stoi teraz na parkingu na przeciw GŁ pod Infosysem EL557KE zdaje się ma blachy i ramkę klubową? :) wyhaczyłem ja teraz jak wracałem do roboty z GŁ :)

Opublikowano

To ja też się przywitam :hi: :hi: :hi:[br]Dopisany: 25 Październik 2011, 12:53_________________________________________________Seba jasne że lubimy a najlepiej w kisielu :naughty:

Opublikowano

To ja też się przywitam :hi: :hi: :hi:[br]Dopisany: 25 Październik 2011, 12:53_________________________________________________Seba jasne że lubimy a najlepiej w kisielu :naughty:

mowi sie w kislu :kox: :kox:
Opublikowano
  • Autor

:hi: :hi: :hi:

ale sie naebalem z wymiana zarowek h7 :D patologia nromalnie mam dwie lewe albo i pol lewe rece do roboty przy aucie :)

ale udalo sie godzinke mi to zajelo :P

Opublikowano

-Tato, a co to jest patologia?

-Wkladaj zarowki, nie pier*l :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: :polew: :polew:

no dokladnie :D nie obylo sie bez szkod ale jakies tam pierdoly srobki zostaly cos zginelo norma ;)

a powaznie wjebalo mi ta gumke w ktora wchodzi zatrzask od zbiorniczka plynu do wspomagania ;)

przy wciskaniu :)[br]Dopisany: 25 Październik 2011, 15:16_________________________________________________Warszawa. Praga. Park Skaryszewski. Siedzi sobie facet na ławeczce. Podchodzi do niego – o dziwo – dziewczyna i mówi:

- O, k**wa, Mieczysław Fogg!

- Pomyłeczka, nie jestem Foggiem.

- Skromniś! Poznałam pana, panie Fogg!

- Dziewczyno, nie jestem Foggiem. On nie żyje.

Dziewczę klęka, rozpina mu rozporek i zaczyna robić laskę. Facet rozgląda się na lewo i prawo, gładzi dziewczynę po włosach i nuci:

- "Ta ostatnia niedziela, jutro się rozstaniemy... nana-nana-na..." [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 15:42_________________________________________________Rozmowa z nimfomanką:

- I jak w końcu udało się pani uwolnić od tego .. hmmm... powiedzmy nałogu?

- Normalnie. Zaszyłam się. [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 15:52_________________________________________________czas sie posilowac adios :hi:

Opublikowano

Witam all tak już pod wieczór :) Remik, co do naszego lotnego spotkania to ja się do mojego dostawczaka nie przyznaję :no: kurde tragedia jak prywaciarze na wszystkim oszczędzają. Naprawdę, żeby kupić porządny klucz do kół to wolą kupić badziewie za 15zł.

Chriss - no pozwól popatrzeć na autko, tylko troszkę :rolleyes: (zgodzi się czy nie ? :mysli:)

Kurde dzisiaj dzień masakra. Stoję sobie na kilińskiego przed piłsudskiego i przede mną śmieszna akcja. Stoją obok siebie dwa auta. z jednego nagle wysiada koleś i tak machnął drzwiami, że walnęły w auto drugiego kolesia. Ten wysiadł z auta, złapał go i zaczął obtłukiwać na środku skrzyżowania. Tamten był w takim szoku, że nawet nie zdążył się bronić. Miał facet pecha, bo trafił jakiegoś typa z miasta, wiecie, fura, skóra i komóra. Ja stałem z tyłu i cieszyłem się, że to mnie nie walnął w moje auto tymi drzwiami. Głupia sytuacja, bo generalnie tam jest jeden pas ruchu, a nie dwa więc nie powinien do niego podjeżdżać ten z prawej. Poza tym nie wysiada się na środku ulicy z samochodu. Co Wy o tym myślicie?

Opublikowano

z tego co ja się orientuję to w przerażającej ilości przypadków tego typu wina jest osoby wysiadającej z auta. w miejscu ruchu pojazdów przed wyjściem z pojazdu trzeba się upewnić, że nic nie nadjeżdża i że nie stwarza się zagrożenia dla ruchu.

sam miałem podobną sytuację, że laska z taksówki wysiadała i drzwiami zahaczyła o mnie. wezwałem policję i taksówkarz nic nie dostał natomiast mandat dostała laska która wysiadała z taksówki. nie pamiętam. chyba z 300 pln. najgorsze, że musiałem szkodę usuwać z AC mimo, że nie moja wina była. mógłbym się z laską procesować drogą cywilno-prawną ale mi się nie chciało.

co do pasów. to nie ma znaczenia że na kilińskiego nie ma pasów namalowanych. jeśli nie ma pasów namalowanych a mieszczą się swobodnie dwa pojazdy to należy traktować tak jakby były dwa pasy ruchu obok siebie. to też dowiedziałem się ostatnio od pana policjanta z drogówki :>

Opublikowano

Pingwin no to akcja pierwsza klasa :P

DJ już się nie dziwi czemu ja tak nienawidze swojej roboty:P tak to jest jak się pracuje z takimi debilami:D A pomyśl sobie że szefowa ma jeszcze bardziej .... hehe :D

Opublikowano

rem1k jesteś naprawdę zorientowany w tych sprawach. Odnośnie pasów ruchu no to jestem naprawdę zdziwiony. Chociaż i tak uważam, że mimo, że nie ma pasów ruchu to kierowcy mogliby pomyśleć kilka razy zanim zrobią jakiś manewr. Odnośnie mojej sytuacji - tutaj Pan "skórzany" wolał nie dzwonić na policję - sam wymierzył mu karę :D

Opublikowano
  • Autor

i ja bym postapil tak samo tak mnie wk***ia mentalnosci ludzi ze nie dbaja o swoje tluka obijaja i nie patrza ze wala po czyims wiec plaskacz na jape i koniec :D

Opublikowano

...

plaskacz na jape i koniec
KROPKA (.)

Ale ciężki dzień. No nic, idę pozałatwiać swoje sprawy, potem kąpiel, siusiu, poczytać jakąś gazetkę, może jakieś notatki i lulu. Jutro środa JUŻ! Do niedzieli już blisko, coraz bliżej..

A jeszcze odnośnie tego:

mowi sie w kislu

Przychodzi dziecko do budki z goframi i mówi:

- Dzień dobry, poproszę gofera.

- Chłopczyku, nie mówi się gofera tylko gofra.

- No dobrze, to poproszę gofra.

- A z czym ma być? Z cukierem, z dżemerem ??

Opublikowano

tak. z tymi pasami nie ukrywam że też byłem ciężko zdziwiony. ale co ja tam będę z "panem władzą" dyskutował. przekazuje tylko co mi przykazano :decayed: