Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

podpadles :polew:

ale Bieber to chodzilo o ciebie ze sie tak jaarsz Bozenka :kox::polew:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jasny f*ck...w ogole w blondynkach nie gustuje, napisalem, ze "calkiem, calkiem", teraz zwalasz (chyba wine?) na mnie :tongue4:

Opublikowano

jasny f*ck...w ogole w blondynkach nie gustuje, napisalem, ze "calkiem, calkiem", teraz zwalasz (chyba wine?) na mnie :tongue4:

:song: nie nie nie :gwizdanie:
Opublikowano

lepiej podrzuc jakas brunetke fajna :>

Opublikowano
  • Autor

heheh no taaaaaaaaaa Bozenka musze Ci powiedziec Panie DJ calkiew pytke :D

damnnn :D juz ja bym klisze rozgrzal zeby cieplo bylo :D:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 03:09_________________________________________________394079_314425775259487_202236276478438_819137_541398443_n.jpg

teraz przeczytalem Bartas nie moglem wyjechalem od DJ 20 po 19ej a na 10 po 20ej juz musialem byc na dubois z umyta d*pa ;) takze sam rozumiesz :)

[br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 03:13_________________________________________________Jak się nazywa miłośnik Alfy Romeo? Alfista. A jak się nazywa miłośnik Passata?

-Taksówkarz.[br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 03:22_________________________________________________Czym się różni kierowca Audi od kierowcy Volkswagena? Dla kierowcy Audi Hektor to mityczny królewicz Trojański zaś dla właściciela VW, hektor to pole za domem.

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

HID zainstalowany ;) powiem tak

:shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

myslalem ze przesadzam troche ze nie mialem swiatel ...

ja ich naprawde nei mialem w prownaniu do tego co teraz jest

huh

DJ jak zawsze :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:[br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 20:12_________________________________________________

z tego ci mi wiadomo ma byc ok 200 samochodow :shocked:[br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 19:51_________________________________________________ale sobie milo ciagne panie Sebastianie :kox:

heheh no to ciesze sie :D

:good: :good: :good: :> :> :>

BTW

:hi: :hi: :hi:

Opublikowano

Seba a jaka cena za taka przyjemnosc z tym hidem ? wstawiałem link z jakimiś hidami ale nikt mi nie napisał czy warto kupować coś takiego czy nie :P

Można zawsze wystawić w sumie na allegro jeśli wszyscy mamy sprawne światła :P Chyba że je zostawimy na jakby co w przyszłości :P

Opublikowano
:hi: :hi: z rana :) ale piz*zi na dworze
Opublikowano

Seba a jaka cena za taka przyjemnosc z tym hidem ? wstawiałem link z jakimiś hidami ale nikt mi nie napisał czy warto kupować coś takiego czy nie :P

Można zawsze wystawić w sumie na allegro jeśli wszyscy mamy sprawne światła :P Chyba że je zostawimy na jakby co w przyszłości :P

:hi:z hidami jest różnie czasami po zamontowaniu wyskakują błędy i jest problem czasami migają trzeba sie dokładnie sprzedawcy wypytać :wink4:

Opublikowano
:hi: A ja wczoraj sobie kupiłem za 12 zł h7 i świeci jak ta lala :decayed: xenony fajne ale tak jak panton pisał lampy do wymiany po 2 latach musze jeszcze kupic tylko ledy na postojowe . postojowe to jest w5w oznaczenie ?[br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 08:56_________________________________________________to kto będzie dzis opor na paliwa dawał [br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 08:58_________________________________________________Gdzie moge kupic porządną osłone przegubu
Opublikowano

Dawać ty koledzy :naughty: bo jest blisko

http://oognet.pl/content/details/574

Opublikowano

Dawać ty koledzy :naughty: bo jest blisko

http://oognet.pl/content/details/574

nie działa mi filmik

to nie filmik tylko kamera i musi działać :naughty:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 09:18_________________________________________________Tylko poczekaj trochę :wink4:
Opublikowano

Tak tak działa :D

Opublikowano

Powitać :hi:

Opublikowano

Ja na stok ide ale na bro i kiełbe bo nie umiem na niczym jezdzic próbowałem na desce i nartach ale sie boje jak srune w dół to kogoś zabije lub siebie :confused4:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 09:26_________________________________________________ :hi:

Opublikowano

Powitać :hi:

:>

Opublikowano

Ja na stok ide ale na bro i kiełbe bo nie umiem na niczym jezdzic próbowałem na desce i nartach ale sie boje jak srune w dół to kogoś zabije lub siebie :confused4:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 09:26_________________________________________________ :hi:

to tak jak ja bylem kiedys na nartach jak bylem mlodszy i sie polamalem i wiecej nie jezdze chociaz jutro lece do zakopca i mam plan cos zalozyc na nogi :) najwyzej bedzie dluuuuugie L4 :P

Opublikowano

to tak jak ja bylem kiedys na nartach jak bylem mlodszy i sie polamalem i wiecej nie jezdze chociaz jutro lece do zakopca i mam plan cos zalozyc na nogi :) najwyzej bedzie dluuuuugie L4 :P

Hahaha to lepiej nie zakładaj na nogi ale buty :>

Opublikowano
  • Autor

zakladaj na obie nogi czyli snowboard :D

przynajmniej nog nie polamiesz :D

najwyzej biedro ;) albo rece ;P