Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Smolik weź no się naucz wreszcie cytować :bicz3: :bicz3: :bicz3: :decayed:[br]Dopisany: 04 Luty 2012, 19:21_________________________________________________Ja też dziś nie dojadę - znowu mnie troszkę bierze choroba :sick3::smutas::thumbdown:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Smolik weź no się naucz wreszcie cytować :bicz3: :bicz3: :bicz3: :decayed:

no dobrze gada :)

Klysiu jak jutro nie ma jak jest ja przynajmniej bede i Dj bedzie i Misiek moze i pewnie ktos jeszcze :D

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

Smolik weź no się naucz wreszcie cytować :bicz3: :bicz3: :bicz3: :decayed:[br]Dopisany: 04 Luty 2012, 19:21_________________________________________________Ja też dziś nie dojadę - znowu mnie troszkę bierze choroba :sick3::smutas::thumbdown:

OKOK teraz :>[br]Dopisany: 04 Luty 2012, 19:44_________________________________________________Klys walisz dzis flache :decayed:

Opublikowano

to widze ze jednak nikogo nie będzie?

ja bede :D

Opublikowano

NO JA EDE NA LUK :wink4:[br]Dopisany: 04 Luty 2012, 20:03_________________________________________________23;45 ?

Opublikowano

witam :hi: chciałbym się dowiedzieć szczegółów na temat dzisiejszego zlotu... ponieważ czas najwyższy zacząć działać... w ogóle chciałbym powrócić do tematu naklejek z logo bo jestem w stanie załatwić dużą ilość w różnych kolorach i dosłownie za grosze...

Opublikowano

zborka na LUKOIL na włókniarzy przy TESCO o 23:40 chyba :P a potem na TESCO wjedziemy no i to tyle ze szczegółów :D

Opublikowano

Pannda nie bedzie tylko Miska,Seby i Tomka reszta zajezdza :good:[br]Dopisany: 04 Luty 2012, 20:17_________________________________________________

witam :hi: chciałbym się dowiedzieć szczegółów na temat dzisiejszego zlotu... ponieważ czas najwyższy zacząć działać... w ogóle chciałbym powrócić do tematu naklejek z logo bo jestem w stanie załatwić dużą ilość w różnych kolorach i dosłownie za grosze...

zajeżdżaj śmiało pogadamy na miejscu :good:
Opublikowano

a co tu się się wyrabia? :kox::hi: :gwizdanie:

kto mnie tu z nikiem skopiował, hę? :mysli::tongue4: :gwizdanie:

Opublikowano

widze ciocie Basie :decayed::siema: co tam jak tam :decayed:[br]Dopisany: 04 Luty 2012, 20:19_________________________________________________

kto mnie tu z nikiem skopiował, hę? :mysli::tongue4: :gwizdanie

jeszcze kolegi nie poznalismy :gwizdanie:
Opublikowano

no dobra, ja będę (w końcu) a wiecie czy to faktycznie będzie mega zlot czy 20-30 aut i tyle w temacie...?

Opublikowano

jak tylko zobaczyłam nik addrenalina to sobie myślę, ale super mamy nową koleżankę :kox: :kox: dobrze, że zauważyłam imię bo by była wtopa :decayed: :decayed:

Opublikowano

ooo... muszę się przyznać nie było to celowe z tym nickiem... :wink4:

Opublikowano

bedzie tutaj na tym zlocie jakis swierzak z a4 klub. Bo moze i mi sie uda w koncu zajechac. Mam bardzo blisko :D

Opublikowano

no dobra, ja będę (w końcu) a wiecie czy to faktycznie będzie mega zlot czy 20-30 aut i tyle w temacie...?

nie mamy zielonego pojęcia :gwizdanie: ale pare klubów z Łodzi i województwa ma podjechać z tego co wiem :wink4:
Opublikowano

wyglada na to ze bedzie. w pierwszym poscie masz info gdzie sie zbieramy

Opublikowano

bedzie tutaj na tym zlocie jakis swierzak z a4 klub. Bo moze i mi sie uda w koncu zajechac. Mam bardzo blisko :D

no z tego co wiem to bedzie kolega addrenalina i damianmaster pierwszy raz :kox: ale nie bać sie nie gryziemy :gwizdanie: