Radek89 Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Ja byłem na Smugowej ale to już jakis czas temu i bylo naprawde spoko bylo dosyc wilgotno przez co na torze duzo latalo sie bokiem natomiast czesto zmieniaja ustawienie toru wiec nie wiem jak jest teraz
lipek21 Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 panowie potrzebuje takiego cuda rury od filtra powietrza , pasuje od 1.6 1.8 2.6 2.8 ma ktoś na sprzedaż ?
MarianekZg Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Ja byłem na Smugowej ale to już jakis czas temu i bylo naprawde spoko bylo dosyc wilgotno przez co na torze duzo latalo sie bokiem natomiast czesto zmieniaja ustawienie toru wiec nie wiem jak jest teraz Wawa jak pisał Seba troszkę za daleko ( choć tor wygląda zacnie )ale Smugową chyba przetestuję
OficeR Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Pany wplacajcie zadatki na OEM kto tam sie jeszcze nie ogarnal bo ostatnie terminy leca
kanu Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 :hi:jako że piątek, czas na pupcie i bliżej lata więc... a żeby było motoryzacyjnie to na spokojnie...
DeeJay_Kill Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 jeszcze wstaw zdjęcie jakiegoś kotka, to będzie kwintesencja internetów;D
mily Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ja bym dzisiaj podechał, ktoś się jeszcze deklaruje. Myślę żeby podjechać jednośladem.
marcindlug Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 a to i ja podjade akurat bede wracal to skrece pierwszy! dzieki za spota
Rafal1988Lodz Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 pany nie chce ktos poliftowych siedzen? z poduchami niepowycierane beda wyprane czyste i pachnace i 1 din z tunelem. Wszystko w dobrej kasie jak cos to pw
Seba_LDZ Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2014 Przychodzi gość do burdelu, rzuca garść pieniędzy i pyta: - Co mogę za to dostać? - No za tyle, to tylko kurę. - Dobra mówi i wziął tę kurę. Na drugi dzień przyszedł i miał jeszcze mniej pieniędzy: - Za to to możesz tylko popatrzeć. Podszedł więc do miejsca, gdzie inny gość też podglądał. Zagląda przez dziurkę i widzi jak gościu wali dmuchaną lalkę. Wybuchnął więc śmiechem. Na to gość z boku: - Trzeba było przyjść wczoraj. Był tu taki co kurę dymał.
OficeR Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Treningi na Ostrow są widocznie prowadzone i ludzie wyczerpani jacyś tacy
MarianekZg Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 A może pracują? Ciekawe gdzie Byłem wczoraj u Ciebie to wszystko pozamykane w 3 d*py
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 bo żem o szóstej rano wstał, celem dokończenia montażu alarmu w domu przy ul. Jagoszewskiego, a po załatwieniu kilku swoich spraw na mieście, wyruszyłem do Sebastiana Wiktorowicza, aby upoić się smakiem podawanej przez niego samego kawy. Po 15 byłem w domu;p
Rekomendowane odpowiedzi