Seba_LDZ Opublikowano 30 Października 2014 Autor Opublikowano 30 Października 2014 nom i to ja jako lajkonik oczywiscie bym sie nie skapnal i teraz ilu takich jak ja wycieli na piniondze ehhhh szkoda tylko ze zrobienie 100 000 zajelo mi 6 lat tak jak Bartek mowi moge jechac jebnac im klamoty na blat, zj***c ich i tyle za duzo czasu minelo i nie udowodnie im tego :/ ale zeby nie bylo mam fakture i mam czesci z wybitymi datami z inglostadu
Magdalenah Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 bry Państwu Sebciu mówiłam już co myślę na ten temat ...także teraz bedziesz zaiwaniał
Hugo Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 ehhh krotko mowiac zaplacilem za czesci i wymiane a jak sie okazalo czesci mialem z 2001 roku jak z fabryki wyjechala i to k**wa rozrzad.... Normalna procedura w dużej ilości serwisów. Wiem, bo znam ludzi z hurtowni z częściami w tym kierowników i kierowców. Przyjeżdża klient na naprawę. Serwis zamawia towar. Towar przyjeżdża. Klient widzi dostawę i części do jego auta. Siedzi grzecznie i czeka na odbiór auta. Auto jest gotowe, klient zadowolony. Serwis jeszcze bardziej, bo ma 7 dni na oddanie towaru I tak się kręci. Chłopaki mówią, że nagminnie zabierają ten sam towar, który przywieźli kilka dni wcześniej Tak więc albo siedzisz i patrzysz na ręce mechanikowi i prosisz stare części do zwrotu, albo Cię dymają.
Magdalenah Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Proszę o stare części a nowe kupuję sama
krolikrob1 Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Albo masz naprawdę zaufanego i sumiennego mechanika:)
Seba_LDZ Opublikowano 31 Października 2014 Autor Opublikowano 31 Października 2014 ano niestety ale i tak przy okazji pierdolne w nich czesciami bry Państwu Sebciu mówiłam już co myślę na ten temat ...także teraz bedziesz zaiwaniał Taaaa jest szefowo
Magdalenah Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Robię biznes plana Seba ....rany ile tych zabawek trzeba nabyć ...
OficeR Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 A bedziesz sie jakim car spa zajmowac? bo tak wnioskuje z powyzszych postow send by GT-I9505
Magdalenah Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Owszem mycie ogarnę od razu ale reszta to już cała sztuka i trochę potrwa zanim z czystym sumieniem wezmę czyjś samochód do pracy Koledzy z Forum są jak zawsze bardzo uczynni i nie skąpią wiedzy ale dopiero trening czyni mistrza. Szukam też miejscówki do treningów. Może w przyszły czwartek coś będę wiedziała....albo będę szukać od nowa
OficeR Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 A z checia sie sam podlacze do nauki i kozystania z uslug send by GT-I9505
Seba_LDZ Opublikowano 31 Października 2014 Autor Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Madzia no i prawidlowo w koncu meska decyzja a fizyka bywa ciezka czasem Edytowane 31 Października 2014 przez Seba_LDZ
bartek1605 Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 teraz to sie posrasz z robotą
RicS3 Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Chłopaki ma ktoś klucze do wyciągania rns-e albo concert II? Potrzebuję na gwałt...
marcindlug Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Owszem mycie ogarnę od razu ale reszta to już cała sztuka i trochę potrwa zanim z czystym sumieniem wezmę czyjś samochód do pracy Koledzy z Forum są jak zawsze bardzo uczynni i nie skąpią wiedzy ale dopiero trening czyni mistrza. Szukam też miejscówki do treningów. Może w przyszły czwartek coś będę wiedziała....albo będę szukać od nowa o widzisz! akurat bede mial auto na ktorym bedziesz mogla cwiczyc
Seba_LDZ Opublikowano 31 Października 2014 Autor Opublikowano 31 Października 2014 Chłopaki ma ktoś klucze do wyciągania rns-e albo concert II? Potrzebuję na gwałt... to sie wyciaga golymi recyma jesli nie masz grzanych stołków pakujesz lapska w pólke pod klimatronik i rwiesz go powinien wyjsc gladko z wyjetym klimatronikiem robisz to samo z radiem
RicS3 Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Sęk w tym, że mam grzane stołki:/
MarianekZg Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Misiosław ma wyjmaki jak by co
Magdalenah Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Owszem mycie ogarnę od razu ale reszta to już cała sztuka i trochę potrwa zanim z czystym sumieniem wezmę czyjś samochód do pracy Koledzy z Forum są jak zawsze bardzo uczynni i nie skąpią wiedzy ale dopiero trening czyni mistrza. Szukam też miejscówki do treningów. Może w przyszły czwartek coś będę wiedziała....albo będę szukać od nowa o widzisz! akurat bede mial auto na ktorym bedziesz mogla cwiczyc hahah najpierw sie ubezpieczę
Rekomendowane odpowiedzi