DeeJay_Kill Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 Jerzyk najlepszy - wyje**ne na wszystko:D Tak sobie czytam Wasz piękny spam i powiem, że "ciekawe" rzeczy piszecie;D Też bym popisał, ale trzeba zapieprzać, żeby Kopacz/Bronek i reszta miała co do garnka włożyć;D Miłego dnia;]
Magdalenah Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 DJ też bym chciała zdrowo pozapier....na własnym Siema ziomale aaa i buziaczki MISIE stałam obok Was dzisiaj rano na Łagiewnickiej ale nie byłam swoim autem
krolikrob1 Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 Ktos dzis wylatuje w miasto ?:>
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Opublikowano 7 Listopada 2014 chlopie teraz to wszyscy juz %% wala a nie autami lataja
krolikrob1 Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 Ja mam postanowienie ze do sylwestra nie pije Wiec myślałem ze ktoś może się będzie pałętał
marcindlug Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 ja latalem po wlokniarzy i trasie gornej. wrocilem z "Interstellar" - mega film, "2001 odyseja kosmiczna" naszego pokolenia, jak dla mnie 10/10
OficeR Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 bedzie sie ktos wybieral w ta niedziele na spota? Bo nie wiem czy od rana bede mogl sobie jeszcze z tesciem walnac grzdyla czy nie? send by GT-I9505
klysek Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 bedzie sie ktos wybieral w ta niedziele na spota? Bo nie wiem czy od rana bede mogl sobie jeszcze z tesciem walnac grzdyla czy nie? send by GT-I9505 Wał śmiało zrób sroga najebka do odcięcia
Seba_LDZ Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Opublikowano 8 Listopada 2014 heheh nie ma to jak bezcenna porada klubowicza
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Kłysiu użył metafory "nikt nie przyjedzie" ;p Śmiga ktos do kina?
xXPiotrekXx19 Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 powitać Kłysiu użył metafory "nikt nie przyjedzie" ;p Śmiga ktos do kina? a na co lecisz do kina ?
klysek Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Kłysiu użył metafory "nikt nie przyjedzie" ;p Śmiga ktos do kina? Jutro idę z żona do kina a pózniej na obiadek
Magdalenah Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 dzień dobry , nie ma to jak poczytać ten spam od razu banan na twarzy . Marcin dzięki za recenzję , ja chyba na Pitta się wybiorę
OficeR Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 podjezdza ktos dzis na Real? send by GT-I9505
marcindlug Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 dzień dobry , nie ma to jak poczytać ten spam od razu banan na twarzy . Marcin dzięki za recenzję , ja chyba na Pitta się wybiorę Na Furie? Rowniez polecam ale wez poprawke na fakt ze tam jest wojna bez koloryzowania. Brak zahamowan i mega krwawe rozprawianie sie z przeciwnikiem. Zarowno furia jak i interstellar nie sa dla kazdego. Do interstellar nie podchodz bez proby zrozumienia dylatacji czasu i zapoznania sie z teoria wzglednosci
klysek Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 podjezdza ktos dzis na Real? send by GT-I9505 Ja spotykam sie tylko online , Real mnie nie interesuje :D
Rekomendowane odpowiedzi