Panda z Teksasu Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Sorry chopaki że się nie pojawiłem ale dostałem gorączki i leże w łóżku generalnie, się wyleczę to na następnym spocie bede na 99%... Co do imion to fakt jak zapamiętacie imie Bartek to z ponad połową ekipy się już dogadasz:D:D:D A ta akcja z tymi sankami to fajny pomysł był hehe :D:D
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 bylo przyjechac to prawie juz bylby kulig [br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 08:09_________________________________________________zdechne dzisiaj [br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 08:24_________________________________________________kurde czemu tu nikogo nie ma nawet Kimiego ??? :mysli:
Kimi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Aloha ewryciało A ja dzisiaj niespodziewane wolne, bo mi Nikola zachorzała Kaszle jak diabli Normalnie jak czytałem tę relację z Waszego nocnego "czuwania" nad Seby lazurkiem, to się zastanawiałem, kiedy nadejdzie scena, że siedzicie w okopach obok auta i DeeJay pokazuje Sebie zdjęcie dziewczyny i mówi: "Gdyby coś mi się stało, powiedz jej..." :polew: :polew: :polew: Seba, ale i tak dobrze, że auto stoi całe i zdrowe. Bo stoi? Kamil, luzik, zdarza się, na następnym spocie 0.7 za nieobecność
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 hhahaha no kurde teraz to nie wiem bo jestem na drugim koncu mam nadzieje ze stoi dziwna sprawa z tym byla heheh a scena iscie z filmu normalnie heheheh a co Ty bys swojej nie bronil ?? kurde ja to bym zatluk na miejscu no no z tym 0,7 to racja
Kimi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Pewnie, że bym bronił A na następnym spocie, jak się koledzy Kamil-Teo i nowaks nie pojawią, to już na kolejnym bedziemy chodzić napierdzieleni jak bąki :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 heheh no no pozniej to sie juz poteguje ilosc 0,7 :polew:
kachnazgierz Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Szkoda, że nie byłam wczoraj z Wami też bym pojeździła tymi sankami :slina: Jutro z rana wyjazd do Zakopca, Adam zaczął prychć-kichać, zawsze coś Misiek przed wyjazdem wymienia jeszcze klocki, a ja dochodzę do siebie po wczoraj
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 hhehe pieknie z tym zakopcem to sie miniemy Wy wrocicie ja pojade
Kimi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Szkoda, że nie byłam wczoraj z Wami też bym pojeździła tymi sankami :slina: Jutro z rana wyjazd do Zakopca, Adam zaczął prychć-kichać, zawsze coś Misiek przed wyjazdem wymienia jeszcze klocki, a ja dochodzę do siebie po wczoraj Siemanko Ale macie fajnie ;( Z tym wyjazdem oczywiście. Co do Adasia - Nikola też "padła" w Święta. Kaszel, katar itepe. Tym razem ewidentnie przeziębiona jest. BTW, będziecie tam mieć internet?
zlota1977 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 boże nie czytam tych 20 zaległych stron bo mi się nie chce Ogólnie widze że święta wszyscy przezyli, auta stoją pod domami moje też ale bez wycieraczki z tyłu dzień dobry
Kimi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 boże nie czytam tych 20 zaległych stron bo mi się nie chce Ogólnie widze że święta wszyscy przezyli, auta stoją pod domami moje też ale bez wycieraczki z tyłu dzień dobry Siemanko Kurde, szkoda auta i wycieraczki Co za kraj.
zlota1977 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 kolednicy wracali z pasterki :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 hyh na bogato neciku nie bede mialw zakopcu :/
Kimi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 hyh na bogato neciku nie bede mialw zakopcu :/ Bida A Miśki?
Rekomendowane odpowiedzi