Seba_LDZ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 :hi: :hi: mowisz i masz Prezesie :boobs: [br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 16:39_________________________________________________kurde musze wyhamowac czerwony leszek psssssssst aaaaaahhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Siemaaaaa SEBA !!! :naughty: :naughty: No to na dobry początek roku - Valentina w duecie z Carli Banks :kox: Panton, wysyłam Ci nr. telefonu na PW, jak się zdecydujesz, zadzwoń jutro po południu i się konkretnie umówimy, skąd i o któej mam Cię zgarnąć, ok? Manu może być, tylko przypominam Dziubaski, że na naszym parkingu zrobili wysypisko śniegu z pozostałych parkingów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Sieeeema kurde tak siedze i nie wiem co napisac no :embarrassed: stary rok sie skonczyl na nie wiem ilu dupeczkach prz robieniu banerka i nowy sie tak zaczyna :drool: :drool: :drool: :buhaha: :radocha: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Sieeeema kurde tak siedze i nie wiem co napisac no :embarrassed: stary rok sie skonczyl na nie wiem ilu dupeczkach prz robieniu banerka i nowy sie tak zaczyna :drool: :drool: :drool: :buhaha: :radocha: Dupeczkom w nowym 2011 roku mówimy zdecydowane TAK !!!! :kox: :kox: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 witam wszystkich, Szcześliwego Nowego Roku!! niestety za duzo stron do czytania nie mam teraz na to sily ide spac dalej do zobaczenia jutro na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 witam wszystkich, Szcześliwego Nowego Roku!! niestety za duzo stron do czytania nie mam teraz na to sily ide spac dalej do zobaczenia jutro na spocie Tylko zajrzyj jeszcze, gdzie dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeLIcitas Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 limanowskiego-hipoteczna to ja moge zabrac bo na urzedniczej mieszkam. dj to chyba aska po prostu pisala i sie podpisala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 zona kazala zamawiac bukowine wiec tym razem pojedziemy No koniecznie Czekamy na wątek. Muszę pilnować miejsc dla Kłysia, ciekawe, czy Miśki dadzą radę do wieczora się ogarnąć, pewnie też ich trzeba będzie wpisać koniecznie :!: :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Kasia, spoko, jest już pomysł Jak pojawi się wątek, wpiszę: Kimi+15 i mamy zarezerwowane 16 miejsc :polew: :polew:[br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 16:56_________________________________________________ Cześć laseczki z Krakowa i Katowic, jak tam po Sylwestrze? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 śpimy cały dzionek :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 limanowskiego-hipoteczna to ja moge zabrac bo na urzedniczej mieszkam. dj to chyba aska po prostu pisala i sie podpisala To blisko masz.... ja mieszkam dokładnie na Srebrnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 śpimy cały dzionek :gwizdanie: Czyli było grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 limanowskiego-hipoteczna to ja moge zabrac bo na urzedniczej mieszkam. dj to chyba aska po prostu pisala i sie podpisala A wiesz, że o tym nie pomyślałem? Dzięki bardzo;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 1 dzień na dzień dzisiejszy dokupione 8 szt już wiem od czego mam sine nogi :gwizdanie: szampańska zabawa i coś specjalnie dla Kimi-aska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 ladnie tam sie bawicie elegancko [br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 17:23_________________________________________________mozesz sobie Kasiu zamienic avatarka z tym ostatnim zdjeciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 1 dzień na dzień dzisiejszy dokupione 8 szt macie możliwości widać... tyle paliwka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 a my jutro się spocimy z Krakowem :naughty: w Zakopanem [br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 17:24_________________________________________________ ladnie tam sie bawicie elegancko [br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 17:23_________________________________________________mozesz sobie Kasiu zamienic avatarka z tym ostatnim zdjeciem avatarka powiadasz :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 i coś specjalnie dla Kimi-aska eeeeeee........... :slina: :slina: :slina: Także tego... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 a my jutro się spocimy z Krakowem :naughty: w Zakopanem [br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 17:24_________________________________________________ ladnie tam sie bawicie elegancko [br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 17:23_________________________________________________mozesz sobie Kasiu zamienic avatarka z tym ostatnim zdjeciem avatarka powiadasz :naughty: jeszcze się zastanowie przy tej ilości % to możemy do domu jutro nie wrócić :gwizdanie: :kox: Powitała w Nowym Roku [br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 17:37_________________________________________________Kasia kożuszek pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 hmm a moze zmienimy w banerze zdjecie :D [br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 17:48_________________________________________________oczywiscie poprosimy zdjecia ze spotu z Krakowem i jak macie jakies zdjecia jeszcze z naszych spotow z imprezy na ktorej mnienei bylo podsylajcie do mnie na @ to powstawiam do galerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi