Seba_LDZ Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2011 w pewnym zrodle sprwdzales ?? bo wiesz roznie bywa
kanu Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 bezpośrednio u dilera Audi w Łodzi na Przybyszewskiego
Seba_LDZ Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2011 no to gitarka byle nie mieli nic wspolnego z firma ktora sprowadza Ci to auto
Seba_LDZ Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2011 no ale jak chcesz weryfikacji to zawsze da sie zrobic [br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 15:23_________________________________________________i kolejna b7
sebastian_marat Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 bezpośrednio u dilera Audi w Łodzi na Przybyszewskiego to dziwne że Ci sprawdzili (chyba, że masz kogoś znajomego) bo teraz już nie ma takiej możliwości, żeby sprawdzić historię auta, chyba, że pojedziesz na przegląd przedkupny
kachnazgierz Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 witamy "świeżego" kolegę w łódzkiej bandzie :evil: :a4fan:
chriss Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 jako, że w najbliższych dniach stanę się posiadaczem autka z pod znaku to witam się też na lokalnym kąciku autko jedzie już do Polski, mam nadzieję dojedzie w całości oczywiście postaram się też pojawić na jakimś spociku jak już je ogarnę powitać
kanu Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 to dziwne że Ci sprawdzili (chyba, że masz kogoś znajomego) bo teraz już nie ma takiej możliwości, żeby sprawdzić historię auta, chyba, że pojedziesz na przegląd przedkupny dokładnie jak mówisz, jak dzwoniłem to jeśli nie jest na mnie zarejestrowany to nie sprawdzą, ale okazało się, że znajomy tam pracuje, więc obyło się bez problemu
Seba_LDZ Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2011 oj tutaj tez mozemy sprawdzic przeca
MarianekZg Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 witam wszystkich :confused4: :hi: NIC, ALE TO KOMPLETNIE NIC NIE MAM NA SWOJE USPRAWIEDLIWIENIE :no: :no: :no: :no: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :bag: :bag: :bag: :bag: :bag: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura:
Panton Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 jako, że w najbliższych dniach stanę się posiadaczem autka z pod znaku to witam się też na lokalnym kąciku autko jedzie już do Polski, mam nadzieję dojedzie w całości oczywiście postaram się też pojawić na jakimś spociku jak już je ogarnę koniecznie na spot
Panton Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 witam wszystkich :confused4: :hi: NIC, ALE TO KOMPLETNIE NIC NIE MAM NA SWOJE USPRAWIEDLIWIENIE :no: :no: :no: :no: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :bag: :bag: :bag: :bag: :bag: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: siemaaa... Mario jest OK
sebastian_marat Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 witam wszystkich :confused4: :hi: NIC, ALE TO KOMPLETNIE NIC NIE MAM NA SWOJE USPRAWIEDLIWIENIE :no: :no: :no: :no: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :bag: :bag: :bag: :bag: :bag: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: hahahaha spoko :polew: :polew: :polew: :polew:
Gość SpongeBob Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Mario nie ma co się przejmować sami swoi
Kimi Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Siema Mario No i witam nowego Kolegę kanu :hi: Niedługo będzie więcej B7 niż B5 i B6 razem wziętych :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 16:49_________________________________________________ Dobra, zawijam na kwadrat Do wieczora
MarianekZg Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Ja już w pracy Ale już chyba mogę zacząć odliczać dni, jak wszystko ładnie sprawnie pójdzie, to w marcu zmiana Miłego dnia Na irku sobie będę o co kaman Kimi
Rekomendowane odpowiedzi