rem1k Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 się kuku niuni malutkie zrobiło. zderzak tył i lewy tył błotnik. wszyscy żyją
chriss Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 ale ty przekombinowałeś czy ktoś ci w zad wjechał
Kimi Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 się kuku niuni malutkie zrobiło. zderzak tył i lewy tył błotnik. wszyscy żyją Kurcze, szkoda. Ale sytuacja do opanowania, czy zderzak do śmieci? [br]Dopisany: 11 Luty 2011, 21:29_________________________________________________ Panton popsułeś irca :thumbdown:
Panton Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 się kuku niuni malutkie zrobiło. zderzak tył i lewy tył błotnik. wszyscy żyją spoko wyciągniemy z ubezpieczyciela tyle, że będzie na nowy i jeszcze na spota wojewódzkiego wystarczy a tak poważniej to szkoda zderzaka jak cholera.... ;([br]Dopisany: 11 Luty 2011, 21:46_________________________________________________a ja dzisiaj wymieniłem swoją kierę na kierę z S4 z B7 z łopatkami, multi..(z 2010 roku nowiutka)... wszystko pięknie zakodowane i śmiga wspaniale... no i wymieniłem manetkę - odblokowałem pełnego fisa fotki zapodam jutro bo dzisiaj ciemno i moim komórkowym aparatem nic nie wyjdzie.. :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 się kuku niuni malutkie zrobiło. zderzak tył i lewy tył błotnik. wszyscy żyją spoko wyciągniemy z ubezpieczyciela tyle, że będzie na nowy i jeszcze na spota wojewódzkiego wystarczy a tak poważniej to szkoda zderzaka jak cholera.... ;([br]Dopisany: 11 Luty 2011, 21:46_________________________________________________a ja dzisiaj wymieniłem swoją kierę na kierę z S4 z B7 z łopatkami, multi..(z 2010 roku nowiutka)... wszystko pięknie zakodowane i śmiga wspaniale... no i wymieniłem manetkę - odblokowałem pełnego fisa fotki zapodam jutro bo dzisiaj ciemno i moim komórkowym aparatem nic nie wyjdzie.. :gwizdanie: Oooo, musi być teraz :kox: W niedzielę obczaimy na żywca [br]Dopisany: 11 Luty 2011, 22:02_________________________________________________ :slina: :slina: :slina:
Panton Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 aaaaaaaallle piękna ps: nom wygląda ekstra... z ładnym logo S4
sebastian_marat Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 a ja dzisiaj w łodzi byłem i prawie by mi seicento w d*pę wjechało Hamuje na sienkiewicza do świateł patrze w lustro a za mną białe seico w poprzek staje :polew: koleś się ręcznym ratował :polew:
sebastian_marat Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 myślałem że on chce pas zmienić, patrze w lewe lusterko widzę przód, patrze w prawe widzę tył :polew:
kachnazgierz Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Dla Chrissa Każdy wodnik lub wodniczka to jest zbytnik lub zbytniczka Bardzo lubi figle, psoty lecz nie tęskni do roboty :wink4: 35 lat minęło.... jak jeden dzień.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: 100 lat :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: życzą MIŚKI
Seba_LDZ Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 Chriss wszystkiego naj naj stara dupo :naughty: :decayed: wiem ze to na 18 ale na 35 tez moze byc :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: [br]Dopisany: 12 Luty 2011, 08:54_________________________________________________a tak o samomochodach wpadlem w czoraj w dwie dziurki pod rzad :/ i zapalila mi sie kontrolka od esp :/[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 09:17_________________________________________________a no i kolo 13 lece do DJ ;D bedziemy rezac oczywiscie zrobie fotostory
bartek1605 Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 chriss :kwiatek: :kwiatek: wszystkiego najlepszego ty stary rowerze
Kimi Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 chriss Wszystkiego Najlepszego !!!! Tort dla Ciebie:
Rekomendowane odpowiedzi