MarianekZg Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Robota pokaże, jak nagram jakiś przyzwoity filmik myślałem, że masz już jakiś filmik lub fotkę
sebastian_marat Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 nagram telefonem :polew: ale jutro może bo jeszcze muszę go trochę dostroić bo za bardzo oscyluje
Bartas Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Nalezalo im sie ze przejebali patalachy
MarianekZg Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Nalezalo im sie ze przejebali patalachy :good: [br]Dopisany: 24 Luty 2011, 22:57_________________________________________________a liczyłem ze będzie 2:0 - :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1:[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 22:58_________________________________________________dobrej nocki zawijam w kokonik do juterka. A jutro....................................................... PIĄTUNIO :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Kimi Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 koniec bajki LECH Goodbay Na tle całej tej polskiej nędzy i tak wypadli rewelacyjnie
Seba_LDZ Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Opublikowano 24 Lutego 2011 koniec bajki LECH Goodbay Na tle całej tej polskiej nędzy i tak wypadli rewelacyjnie nom zgadzam sie nawet momentami grali jak nie polska druzyna
Kimi Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 koniec bajki LECH Goodbay Na tle całej tej polskiej nędzy i tak wypadli rewelacyjnie nom zgadzam sie nawet momentami grali jak nie polska druzyna Powiem tak, kibicem nie jestem, polskiej ligi nie oglądam, ale to, co pokazali w paru meczach grupowych (szczególnie z Man City i Juve) naprawdę mi się podobało.
Seba_LDZ Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Opublikowano 25 Lutego 2011 koniec bajki LECH Goodbay Na tle całej tej polskiej nędzy i tak wypadli rewelacyjnie nom zgadzam sie nawet momentami grali jak nie polska druzyna Powiem tak, kibicem nie jestem, polskiej ligi nie oglądam, ale to, co pokazali w paru meczach grupowych (szczególnie z Man City i Juve) naprawdę mi się podobało. dokladnie o to mi chodzilo Siemka Chriss ano sa sa sie witam i sie zegnam :* :* :* :hi: [br]Dopisany: 24 Luty 2011, 23:57_________________________________________________ :hi: PIĄTUNIOOOOOOOOOOOOOOOOOO :dance:
Gość SpongeBob Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 Mam najnowsze wiesci PZu chcialo mi wyplaacic 6485,42 a idczak za to bierze 33tysie ja piertenteguje jaka polityka. Spadam do Warszawy 3m sie odezwe sie w sobote
kachnazgierz Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 cześć chłopaki i dziewczyny nie zmarzły Wam dupki przez ten tydzień? teraz ma być już coraz lepiej [br]Dopisany: 25 Luty 2011, 08:32_________________________________________________ Seba, Ty to naprawdę jesteś zdolniacha [br]Dopisany: 25 Luty 2011, 08:34_________________________________________________tak je ładnie posadzić na tych literkach...
Rekomendowane odpowiedzi