chriss Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 CHRISS miałeś racje haha zrobiłem tak pare razy jak mówiłeś i już wszystko hula xD To na spocie w niedziele mam nadzieje że mi to kodowanie manteki ustawicie i język angielski by się przydał Do niedzieli ogarnę już ten wydech chyba i może felgi 18stki założę no widzisz i po strachu
Panton Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 nie bój żaby.... żaba w wodzie nie ubodzie dokładnie [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 16:25_________________________________________________ nie bój żaby.... Panton, VCDS przyszedł? nie kurw..... :ranting1: jutro rano dzwonię i
frugodh Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 AAA pytałem was o te żarówki postojowe, jednak mialem w5w. Dziwna sprawa że w takich samych autach niektórzy maja w5w inni h5w, pchali w fabryce co bylo pod ręką. Kimi pisalem do tego kumpla co mi www robił z tymi Twoimi uwagami ale nie odpisaŁ. Może się obraził
Kimi Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 AAA pytałem was o te żarówki postojowe, jednak mialem w5w. Dziwna sprawa że w takich samych autach niektórzy maja w5w inni h5w, pchali w fabryce co bylo pod ręką. Kimi pisalem do tego kumpla co mi www robił z tymi Twoimi uwagami ale nie odpisaŁ. Może się obraził No może. Powinien wiedzieć o takich rzeczach, o których pisałem Ci wczoraj.
DeeJay_Kill Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 ...a mnie się trafiła astra 2.0di do naprawy - wcześniej się zapowietrzała, a teraz nie odpala....nienawidzę Opla, a pikanterii dodaje fakt, ze tam jest pompa wtryskowa vp44 (okryta złą sławą) i jak znam życie, to upalony tranzystor i/lub zatarty tłok w pompie... A teoretycznie się tylko zapowietrzał, bo wężyki przelewowe do wymiany... Jasny f*ck, jak mi się nie chce tego auta robić
Panton Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 ...a mnie się trafiła astra 2.0di do naprawy - wcześniej się zapowietrzała, a teraz nie odpala....nienawidzę Opla, a pikanterii dodaje fakt, ze tam jest pompa wtryskowa vp44 (okryta złą sławą) i jak znam życie, to upalony tranzystor i/lub zatarty tłok w pompie... A teoretycznie się tylko zapowietrzał, bo wężyki przelewowe do wymiany... Jasny f*ck, jak mi się nie chce tego auta robić Opel...
Panda z Teksasu Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 to nie rób:D miałem kiedyś Opla i nie chce komentowac:D
frugodh Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Kimi jak będziesz mial chwilkę rzuć okiem teraz na stonkę, bo podobno poprawił blędy, więc jak coś wyszukasz to daj mi znać na priv
Kimi Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Kimi jak będziesz mial chwilkę rzuć okiem teraz na stonkę, bo podobno poprawił blędy, więc jak coś wyszukasz to daj mi znać na priv Jest ok, poprawił obie rzeczy, które napisałem wczoraj.
frugodh Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Tego vag coma pełnego żebym mógł sobie np. adaptacje robić można gdzieś ściągnąć czy musi być koniecznie orginał i opłacona licencja?
frugodh Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 sebastain_marat zarzuc jakiegoś linka xD BO JA TERAZ MAM VAG COMA 409-1 I NAWET CRACK JEST A I TAK NIE WSZYSTKIE FUNKCJE DZIAŁAJĄ
sebastian_marat Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 ja tez mam 409 i właśnie tego miałem na myśli ja nie sprawdzałem wszystkiego ale kopiujesz mu cracka co 5s?
frugodh Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 No ja moge sobie posprawdzac wszystkie moduły, pokasować błędy, ale teraz adaptacje musze zrobić i wymaga licencji
sebastian_marat Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 a co chcesz konkretnie zmieniać? U mnie działa jakieś tam dodawanie funkcji typu auto światła czy zamykanie drzwi po ruszeniu.
MarianekZg Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Pantonik pamiętaj też o moim angielskim - :doh1: :doh1: :doh1: f*ck :wallbash: nie będzie mnie w niedzielę :wallbash:
frugodh Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 No ja odblokowywuje pełen fis. zobacze zarz czy polski vag będzie działał
sebastian_marat Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 i wywala Ci ze musisz mieć pełną wersje?
MarianekZg Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 AAA pytałem was o te żarówki postojowe, jednak mialem w5w. Dziwna sprawa że w takich samych autach niektórzy maja w5w inni h5w, pchali w fabryce co bylo pod ręką. Kimi pisalem do tego kumpla co mi www robił z tymi Twoimi uwagami ale nie odpisaŁ. Może się obraził być może ma znaczenie jakie lampy były kładzione w fabrykowni zwykłe, xenon czy może bi nie mam pewności bo nie mam etki a chyba po niej można znaleźć zależność
Rekomendowane odpowiedzi