Panton Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 vagcom 409 znajdujacy sie w katalogu C:\vagcom. za weryfikacje legalnosci odpowiadaja 3 pliki - d1 d2 i d3.bin. powszechnie wiadomo ze pliki te sa usuwane. wiec skrypt ktory napisalem wyzej sprawdza czy wymienione pliki znajduja sie we wskazanym katalogu jezeli nie to kopiuje je tam z katalogu c:\vagcom\reg. skrypcik dziala w petli wiec za kazdym razem jak pliki zostana usuniete on je skopiuje kurde jaka kombinatoryka.... jeżeli program usuwa plik to nie prościej zabezpieczyć się przed tym uprawnieniami - read only
Bartas Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 jeden kufa madrzejszy od drugiego :gwizdanie:
marcindlug Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 hyhyhyh skrypt oj tam oj tam jakos z blizej niewyjasnionych przyczyn nazwa "plik wsadowy" mi nie lezy
Kimi Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Siemka z wieczora :hi: :hi: Nawet sobie nie wyobrażacie, ile jest problemów z kupieniem małej żaróweczki podświetlenia wyświetlacza w climatroniku. Zjeździłem pół Łodzi, sześć autoryzowanych serwisów, w tym Idczaka, dwie godziny w aucie z rozgrzebaną środkową konsolą, bez radia, bez wentylacji, żeby w końcu być zmuszonym do zakupu jakiś diodek popieprzonych w FeuVercie. A te diody nadały panelowi kolor majtkowego różu :disgust: Dobra, na tym wspaniałym jakościowo zdjęciu z super aparatu w mojej Nokii ch.... widać, ale przynajmniej wszystko się świeci Diody (2 sztuki) kosztowały mnie 4.99, ale najbardziej rozwalił mi konstrukcję serwis Renault (Przyguccy) na Przybyszewskiego, gdzie za żaróweczkę z nieco innym cokołem, ale pasującą, miły pan zaśpiewał mi, uwaga: 26 PLN :blink: [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 21:02_________________________________________________ Mario, jak chcesz, to ja Ci w piątek rano ten angielski ustawię, zanim wyjedziemy. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
sebastian_marat Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 kimi jakie są tam żarówki? takie malutkie walcowe 2W?
Kimi Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 kimi jakie są tam żarówki? takie malutkie walcowe 2W? Tak, takie małe, wąskie, 1.2W, plastikowy cokolik. Czekaj, walnę fotę
sebastian_marat Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 dawaj, bo mam jakieś takie w garażu
Kimi Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Nie no, fota do d*py Taka, tylko z różowym cokołem:
sebastian_marat Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 ale je sie wyciąga z tego plastiku?
Kimi Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 ale je sie wyciąga z tego plastiku? A widzisz, i tu jest piesek pogrzebany, bo jej się NIE WYCIĄGA. Jest zalutowana w środku w tym plastiku, bo próba wyjęcia samej żarówki z niego skończyła się jej destrukcją
sebastian_marat Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 oooo no to juz gorzej a nie da rady drugiej tam władować? bo ja mam takie
chriss Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 ale je sie wyciąga z tego plastiku? pewnie sa przylutowane do tych blaszek takie same sa w podświetleniu dechy w seacie jak dobrze pamiętam myślę ze na Rewolucji 2 byś takie kupił ewentualnie kupić same żaróweczki i przelutować
Bartas Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Kimi po 2,5 ziko kupowalem te zaroweczki. sa na bierzaco w blaszaku vw na limance
Kimi Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Kimi po 2,5 ziko kupowalem te zaroweczki. sa na bierzaco w blaszaku vw na limance Dzięki za info, a w jakim blaszaku?
MarianekZg Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Kimi blaszak za stacją Lotos przy Limance
chriss Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Kimi po 2,5 ziko kupowalem te zaroweczki. sa na bierzaco w blaszaku vw na limance a nie zamknięty jest on na czas remontu ulicy
sebastian_marat Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Jak nie kupisz to mogę Ci je przelutować
MarianekZg Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Wolno stojąca budka :decayed: W sumie umówiłem się już z Pantonikiem - nie chcę po raz kolejny umawiać się i nie przyjechać :embarrassed: [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 21:39_________________________________________________ Kimi po 2,5 ziko kupowalem te zaroweczki. sa na bierzaco w blaszaku vw na limance a nie zamknięty jest on na czas remontu ulicy nie chriss - przejeżdżasz przez Lotosa i warsztaty na glinianej i już jesteś :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość SpongeBob Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Chłopaki jak cos chcecie ze sklepu na Rewolucji 2 to mowcie moj sasiad jest wlascicielem to mi przyniesie do domu i wam na spota podwioze a nie bedziecie specjalnie jezdzic
Rekomendowane odpowiedzi