Seba_LDZ Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Opublikowano 28 Marca 2011 no to nie wraca tylko odwiedza do lodzi ?? czy do siebie leci ?
Szamek Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 siemano wszystkim dopiero co wróciłem :gwizdanie:
zlota1977 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 jeszcze nie ale w wakacje widzimy się w Łodzi, Kimi obiecał mi impreze
Szamek Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 jeszcze nie ale w wakacje widzimy się w Łodzi, Kimi obiecał mi impreze a co On tam właśnie kombinuje?
Bartas Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 co za a4 w avancie tdi dzis przede mna smigala w klubowych ramkach kolo placu hallera ??[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 17:28_________________________________________________ Kanu wiem ze widziales :polew: :polew:
kanu Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 no i zaliczyłem pierwszą "awarię", cholera spaliła się żarówka tylna prawa i akurat ta na karoserii ale się nakombinowałem by lampę wyciągnąć, ale dałem radę :gwizdanie: żaróweczka 1,6zł zrobienie samego bezcenne :> czas na browar
zlota1977 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 jeszcze nie ale w wakacje widzimy się w Łodzi, Kimi obiecał mi impreze a co On tam właśnie kombinuje? niespodzianka
Szamek Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 jeszcze nie ale w wakacje widzimy się w Łodzi, Kimi obiecał mi impreze a co On tam właśnie kombinuje? niespodzianka i tak się dowiem miski a gdzie Wy byliście jak stałem w zgierzu?
MarianekZg Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 jeszcze nie ale w wakacje widzimy się w Łodzi, Kimi obiecał mi impreze a co On tam właśnie kombinuje? niespodzianka i tak się dowiem miski a gdzie Wy byliście jak stałem w zgierzu? jechaliśmy sobie do domku :gwizdanie: :gwizdanie: przeca w Zgierzu mieszkamy :wink4:
Szamek Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 myślałem że gdzieś tam obok, dlatego pytam
MarianekZg Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 myślałem że gdzieś tam obok, dlatego pytam jechaliśmy "1" a wy staliście na parkingu za Mc'Donald's-em
Szamek Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 myślałem że gdzieś tam obok, dlatego pytam jechaliśmy "1" a wy staliście na parkingu za Mc'Donald's-em to był nasz pierwszy i jedyny postój w drodze powrotnej :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 no i zaliczyłem pierwszą "awarię", cholera spaliła się żarówka tylna prawa i akurat ta na karoserii ale się nakombinowałem by lampę wyciągnąć, ale dałem radę :gwizdanie: żaróweczka 1,6zł zrobienie samego bezcenne :> czas na browar :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 19:27_________________________________________________ jechaliśmy "1" a wy staliście na parkingu za Mc'Donald's-em to był nasz pierwszy i jedyny postój w drodze powrotnej :gwizdanie: to jaki wam wyszedł czas z BT do Krośniewic :mysli: ????
Rekomendowane odpowiedzi