Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyby kadra miała takie cheerleader'ki, to aż wstyd było by przegrać :naughty:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Możecie te Panie zaprosić na jakiś występ jak będe miał urodziny ;D prezent marzenie

Opublikowano

Możecie te Panie zaprosić na jakiś występ jak będe miał urodziny ;D prezent marzenie

Pod warunkiem, że nas też zaprosisz :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 22:32_________________________________________________Dobra, zawijam, do juterka :papa:

Opublikowano

co wszyscy tak padaja :) wczesna godzina jeszcze ;)

Opublikowano

Bartek, mam gościa który robi pompy i robi to dobrze :good:

Opublikowano

na Centralnej?

Opublikowano

co wszyscy tak padaja :) wczesna godzina jeszcze ;)

nom właśnie.... o co kaman... :mysli:

[br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 22:46_________________________________________________

to Wam sie przyznam teraz... :polew:

bylem ze 3 tygodnie temu zlukac, stalo was tam ze 20 i bylo strach podjechac :blink:

a ze bylem z moim lachonem to zaczela mi brzeczec zebym nie stawal no i zrobilem rundke, wszyscy zaczeli sie patrzec no i zawinelismy sie do reala po zakupy :)

co do klimy jutro musze podzwonic w pare miejsc

normalka... ja też kilka razy jeździłem zanim nabrałem odwagi i się przełamałem..... identycznie jak Ty jestem po prostu nieśmiały.. :gwizdanie:

Opublikowano

:polew:

tylko ta emotka może skomentować Twoje powyższe wywody, "nieśmiały" Łukaszu :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

bylem ze 3 tygodnie temu zlukac, stalo was tam ze 20 i bylo strach podjechac :blink:

a ze bylem z moim lachonem to zaczela mi brzeczec zebym nie stawal no i zrobilem rundke, wszyscy zaczeli sie patrzec no i zawinelismy sie do reala po zakupy :)

normalka... ja też kilka razy jeździłem zanim nabrałem odwagi i się przełamałem..... identycznie jak Ty jestem po prostu nieśmiały.. :gwizdanie:

a ja się nie czajnikowałem :tongue4: bo wtedy przyjeżdżały tylko 2-3 furacze.

Jak podjechałem pierwszy raz to był tylko klysek potem dojechali Sebek i Miśki :tongue4:

Opublikowano

a ja się nie czajnikowałem :tongue4: bo wtedy przyjeżdżały tylko 2-3 furacze.

Jak podjechałem pierwszy raz to był tylko klysek potem dojechali Sebek i Miśki :tongue4:

a ja jak pojechalem pierwszy raz byly 2 Bartki i typek z Kruszowa :decayed: i padly pikne slowa cyt. "EJ KOLEZANKO JECH;AS KIEDYS CZARNYM AVANTEM :polew:
Opublikowano

:D

teraz jak stoi ze 20 chłopa to sam bym się bał podjechać widząc taką bandę :gwizdanie:

Opublikowano

20 osób i same audice, wyglądacie jak jakaś mafia to jak się nie bać? Może ja tez jakiegoś kija wezme jak bede jechał :evil:?

Opublikowano

Dobra stare rowery tez ide w kimono bo za 5 h pora ruszac na mazury :kwasny: juz rzygam jak mam jezdzic samochodem :sick3:

Opublikowano

thx za kontakt - jutro dzwonię;]

Opublikowano

Dobra stare rowery tez ide w kimono bo za 5 h pora ruszac na mazury :kwasny: juz rzygam jak mam jezdzic samochodem :sick3:

Tyle co TY latasz to się wcale nie dziwię... :kwasny:

Opublikowano

Tyle co TY latasz to się wcale nie dziwię... :kwasny:

dlatego bede twoja sekretarka :kox: