chriss Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Planowane czy po prostu mieli fart :mysli: http://www.maxior.pl/film/152407/Bylo_blisko chłopaki na grubasa jadą ale już się troche połamali przy tych zlotach połamali? on jakby o coś zaczepił przy tej prędkości to ciężko by było pozbierać wszystkie kawałki.... przy takim spadaniu łapią prędkość ponad 200km/h ja pier ale oszołomy
wito505 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Planowane czy po prostu mieli fart :mysli: http://www.maxior.pl/film/152407/Bylo_blisko chłopaki na grubasa jadą ale już się troche połamali przy tych zlotach połamali? on jakby o coś zaczepił przy tej prędkości to ciężko by było pozbierać wszystkie kawałki.... przy takim spadaniu łapią prędkość ponad 200km/h ja pier ale oszołomy do tych kolesi pasuje tekst jestem hardcorem :kox: [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 14:06_________________________________________________seba nakleiłem wlepki prezentują się świetnie. pasują super między kierunek a znaczek zapodam ci zdjęcia za kilka chwil
Seba_LDZ Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Opublikowano 31 Marca 2011 oki doki czekam [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 14:10_________________________________________________nie ma zdjeeeeeeec czeeeeeeeeeeekam
wito505 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 oki doki czekam [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 14:10_________________________________________________nie ma zdjeeeeeeec czeeeeeeeeeeekam już masz heheheh
Seba_LDZ Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Opublikowano 31 Marca 2011 no widze wiedze no chyba spoko chociaz ten tyl to tam jakos strasznie namieszane jest albo tak zdjecie wyszlo nie wiem a pozatym chyba ok musze ot zobaczyc na zywo bo wiesz jak to jest zdjecie zdjeciem ale na pierwszy zut oka jest gitarrrrrrra :good:
kachnazgierz Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Misiek, dzisiaj z DJ rezają rozrząd
chriss Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Misiek, dzisiaj z DJ rezają rozrząd ostatnio mieli rezać hamulce a wyrezali z bose
kachnazgierz Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 nie no, dzisiaj to już na pewno rozrząd :>
frugodh Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Pany nie zamierza ktoś z was sie remontować? Bo mam wolne terminy teraaa
frugodh Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Głównie wykończenia: glazura terakota, malowanie, malowanie dekoracyjne, gładzie, tynki dekoracyjne, panele, zabudowy karton gips, sufity podwieszane, murarstwo, kamień , klinkier. Ogólnie całokształt budowlanki. Najwięcej robie glazurę i gładzie oraz malowania, ale generalnie moja firma robi wsio, nawet stawianie budynków od zera. Jeżeli chodzi o jakość to niekskromnie powiem że bardzo wysoka, jeżeli chodzi o glazure i terakote to w łódzkim na pewno nie znajdziesz nikogo kto robi lepiej co przyznał preze MAPEI.
Seba_LDZ Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Opublikowano 31 Marca 2011 a jak sie firma zwie ?? i jak to sie wycenia ?? tzn co musze Ci podac wymiary pomieszczenia zebys mi wycenil to mniej wiecej ??
Bartas Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 widze dobry dzien na rozrzad, u mnie zabraklo jednej rolki i trzeba dokupic nunia bez przodu stoi
kachnazgierz Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Głównie wykończenia: glazura terakota, malowanie, malowanie dekoracyjne, gładzie, tynki dekoracyjne, panele, zabudowy karton gips, sufity podwieszane, murarstwo, kamień , klinkier. Ogólnie całokształt budowlanki. Najwięcej robie glazurę i gładzie oraz malowania, ale generalnie moja firma robi wsio, nawet stawianie budynków od zera. Jeżeli chodzi o jakość to niekskromnie powiem że bardzo wysoka, jeżeli chodzi o glazure i terakote to w łódzkim na pewno nie znajdziesz nikogo kto robi lepiej co przyznał preze MAPEI. dobrze wiedzieć, będę miała to na uwadze poproszę nr telefonu na w razie czego
Rekomendowane odpowiedzi