frugodh Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 admin20 jakoś się dogadamy myślę ;P dorzucisz jakieś plazmy a reszta w przelewie
klysek Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Adas koleszka moj cos takiego prowdzil :gwizdanie: i ja zycze ci jak njalepiej ale.... dlugo nie pociagnal
Kimi Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Adas koleszka moj cos takiego prowdzil :gwizdanie: i ja zycze ci jak njalepiej ale.... dlugo nie pociagnal Wiesz, zależy, jaki rynek. W Łodzi by nie przeszło, za duże nasycenie, ale tam, gdzie będzie działał admin20 - cholera wie
admin20 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Plasma TV 50PB65 1 Plasma TV 50PC1D 1 Plasma TV 50PC1R 1 Plasma TV 50PC55 1 Plasma TV 50PC56 1 Plasma TV 50PF95 1 Plasma TV 50PG1000 1 Plasma TV 50PG100R 1 Plasma TV 50PG3000 1 Plasma-TV 50PK350N 1 Plasma-TV 50PM1MA 1 Plasma TV 50PM1MA 1 Plasma TV 50PQ1000 1 Plasma TV 50PQ200R 1 Plasma TV 50PQ3000 1 Plasma TV 50PQ3500 Plasma TV 50PT81 1 Plasma TV 50PT85 1 Plasma TV 50PT85 1 Plasma TV 50PX4R 1 większa ilość modeli. co do 32 i inne to tylko lcd samsung sony lg (chyba że coś się trafi) na wakacje załatwię jak ktoś chętny to pisać pw. a co do remontu to zadzownie
Kimi Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Ja mam SONY Bravię 26'' i jest A, no i w posagu z małżonką dostałem wieżę SONY - stara jak wino, ale łupie, że ja pier... Polecam. No i sporo sprzętu SAMSUNGA i też polecam. Od LG trzymam się z daleka - co miałem, pieprz...ło (CD-ROM w kompie, nagrywarka stacjonarna - trzy razy w serwisie, obecny telefon Izy LG GT500 - trzy razy w serwisie). Ch..., nie sprzęt.
admin20 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Adas koleszka moj cos takiego prowdzil :gwizdanie: i ja zycze ci jak njalepiej ale.... dlugo nie pociagnal a może za dużo za wynajem płacił poza tym to nie muślał jak pchać dalej. ja będę to pchał na ukraine i inne kraje. za dużo magazynów mam poza tym to transport mam prawie za free z niemiec i anglii
klysek Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Adas koleszka moj cos takiego prowdzil :gwizdanie: i ja zycze ci jak njalepiej ale.... dlugo nie pociagnal Wiesz, zależy, jaki rynek. W Łodzi by nie przeszło, za duże nasycenie, ale tam, gdzie będzie działał admin20 - cholera wie Pewnie zycze mu jak najlepiej no ten moj znajomek mial to w Głownie
sebastian_marat Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 zarejestrowałem się na forum passata i już załuje. Tragedia tam jest :naughty: po 1 nic się nie można dowiedzieć, a jak zobaczyłem te ich paski B3 po tjunigu :shocked: :no: :no:
klysek Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Adas koleszka moj cos takiego prowdzil :gwizdanie: i ja zycze ci jak njalepiej ale.... dlugo nie pociagnal a może za dużo za wynajem płacił poza tym to nie muślał jak pchać dalej. ja będę to pchał na ukraine i inne kraje. za dużo magazynów mam poza tym to transport mam prawie za free z niemiec i anglii aaaaa to takie buty cwaniaczku :gwizdanie:
admin20 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 zarejestrowałem się na forum passata i już załuje. Tragedia tam jest :naughty: po 1 nic się nie można dowiedzieć, a jak zobaczyłem te ich paski B3 po tjunigu :shocked: :no: :no: :polew: :polew: :polew:
Bartas Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 ja mam samsunga c650 i jestem zadowolony. a bedziesz mial moze lapciaki ?
Kimi Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 zarejestrowałem się na forum passata i już załuje. Tragedia tam jest :naughty: po 1 nic się nie można dowiedzieć, a jak zobaczyłem te ich paski B3 po tjunigu :shocked: :no: :no: Sam chciałeś Paska, to teraz cierp :decayed: :decayed:
admin20 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Adas koleszka moj cos takiego prowdzil :gwizdanie: i ja zycze ci jak njalepiej ale.... dlugo nie pociagnal a może za dużo za wynajem płacił poza tym to nie muślał jak pchać dalej. ja będę to pchał na ukraine i inne kraje. za dużo magazynów mam poza tym to transport mam prawie za free z niemiec i anglii aaaaa to takie buty cwaniaczku :gwizdanie: myśli się glową a nie d.... żarcik trochę dojśc już mam [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 21:58_________________________________________________ ja mam samsunga c650 i jestem zadowolony. a bedziesz mial moze lapciaki ? zaraz Ci dam mniej więcej ofertę
klysek Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Adas koleszka moj cos takiego prowdzil :gwizdanie: i ja zycze ci jak njalepiej ale.... dlugo nie pociagnal a może za dużo za wynajem płacił poza tym to nie muślał jak pchać dalej. ja będę to pchał na ukraine i inne kraje. za dużo magazynów mam poza tym to transport mam prawie za free z niemiec i anglii aaaaa to takie buty cwaniaczku :gwizdanie: myśli się glową a nie d.... żarcik trochę dojśc już mam jak bys szukal transportu na zeby pusic w swait wal jak w dym moze cos sie wykmini
sebastian_marat Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 zarejestrowałem się na forum passata i już załuje. Tragedia tam jest :naughty: po 1 nic się nie można dowiedzieć, a jak zobaczyłem te ich paski B3 po tjunigu :shocked: :no: :no: Sam chciałeś Paska, to teraz cierp :decayed: :decayed: Do paska nic nie mam :wink4: fajny jest, miejsca 5 razy więcej niż w A4
admin20 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 jaki model albo marka Cie interesuje tego lpka[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 22:00_________________________________________________ Adas koleszka moj cos takiego prowdzil :gwizdanie: i ja zycze ci jak njalepiej ale.... dlugo nie pociagnal a może za dużo za wynajem płacił poza tym to nie muślał jak pchać dalej. ja będę to pchał na ukraine i inne kraje. za dużo magazynów mam poza tym to transport mam prawie za free z niemiec i anglii aaaaa to takie buty cwaniaczku :gwizdanie: myśli się glową a nie d.... żarcik trochę dojśc już mam jak bys szukal transportu na zeby pusic w swait wal jak w dym moze cos sie wykmini ok. będe pamiętał
sebastian_marat Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Adam ja też mam zamiar kupić lapka a raczej netbooka konkretnie ASUS 1015 Eee PC czy coś takiego
admin20 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 ja mam samsunga c650 i jestem zadowolony. a bedziesz mial moze lapciaki ? za taki model P50IJ-SO119D asus jakieś 1300 [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 22:01_________________________________________________ Adam ja też mam zamiar kupić lapka a raczej netbooka konkretnie ASUS 1015 Eee PC czy coś takiego ja mam to co się trafi. może Twój się pojawi to ci kupie i sprzedam
Kimi Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 zarejestrowałem się na forum passata i już załuje. Tragedia tam jest :naughty: po 1 nic się nie można dowiedzieć, a jak zobaczyłem te ich paski B3 po tjunigu :shocked: :no: :no: Sam chciałeś Paska, to teraz cierp :decayed: :decayed: Do paska nic nie mam :wink4: fajny jest, miejsca 5 razy więcej niż w A4 Ja w A4 B5 miejsca dla siebie za kierownicą też mam w pytę, a ilość miejsca na pozostałych siedzeniach średnio mnie interesuje :polew: :polew:
MarianekZg Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Rezane, rezane i wyrezane rozrządzik nowiutki aż miło się jedzie :naughty: :dance: :dance: Dzięki DJ :notworthy: :notworthy:
Rekomendowane odpowiedzi