Panton Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 dokładnie Panie DJ :good: [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 00:10_________________________________________________ http://www.spotyaudi.vgh.pl/news.php/ HMM BYŁ KTOŚ KIEDYŚ NA JAKIMŚ ICH SPOCIE? NIKT NIE BYŁ......MAMY SPOTY AUDI A4 A NIE WYŚCIGI NA 1/4MILI.......POLSKA TO NIE USA CZY ROSJA
frugodh Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 NIE NO PYTAM SIĘ BO TO TEŻ ZLOTY AUDI I TEZ W NIEDZIELE O 18. A KTO MOWI O WYSCIGACH?
DeeJay_Kill Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 To Audimania - kilka razy byłem na ich spocie i z całym szacunkiem - wolę nasze
Panton Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 To Audimania - kilka razy byłem na ich spocie i z całym szacunkiem - wolę nasze
MarianekZg Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Siemka Pany yyyyyyyyyyy no i Panie też :embarrassed: :embarrassed: bo w sumie czasem tu zaglądają :mysli: chociaż coraz rzadziej :gwizdanie: :gwizdanie:
kachnazgierz Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Siemka Pany yyyyyyyyyyy no i Panie też :embarrassed: :embarrassed: bo w sumie czasem tu zaglądają :mysli: chociaż coraz rzadziej :gwizdanie: :gwizdanie: bo nie ma za bardzo o czym z Wami gadać PANY....
Kimi Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ohayoo :hi: :hi: Jakby nikt tego jeszcze nie zauważył, to jest PIIIĄĄĄĄĄĄTTTUUUUUUUUUUUUNIIIIIIIOOOOOOOOOO :dance: :dance: :dance: :dance:
Seba_LDZ Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 :hi: piatunio tylko pogoda jakas z d*py :/
Kimi Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Spadam, do wieczora, miłego dnia [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 08:05_________________________________________________ :hi: piatunio tylko pogoda jakas z d*py :/ No racja, przynajmniej nie będzie człowiekowi żal siedzieć w robocie
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 no to ja spadam się "edukować", ale nie wiem, ile wytrzymam...chyba ucieknę z połowy zajęć [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 09:35_________________________________________________Uwielbiam takie wiadomości - wystawiłem telefon na allegro, a tu co? "Hello seller, I am using this medium of communication with my interested the item pasted on allegro.pl and would like to purchase the item from you, I'm buying this item for my client in Nigeria and i will be offering you (450 Euro) for the item plus shipping fees for my client in Nigeria and i will paid by the (transfer bank) and you will be shipped this item through poctez EMS and here is my client's address below.so and how to get back to me with full information about the bank so that payments can be made directly Name:Femi John Address: # 1 Anipupo str Panada Shomolu City: lagos Country: Nigeria Zip code:23401" hahahahahaha
Bartas Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 u dalej przekretasy dzialaja na allegro :gwizdanie:
bartek1605 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 jaką dzisiaj pikną żółtą B5 widziałem , tylko nie dojrzałem czy S4 czy RS4
Panton Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 jaką dzisiaj pikną żółtą B5 widziałem , tylko nie dojrzałem czy S4 czy RS4 jeżeli ten sam żółtek co ja widziałem to S4
chriss Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 jaką dzisiaj pikną żółtą B5 widziałem , tylko nie dojrzałem czy S4 czy RS4 jeżeli ten sam żółtek co ja widziałem to S4 też ją kiedyś widziałem
wito505 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 :hi: siemanko ludziska piękny weekend się zapowiada
MarianekZg Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Siemka klysiu [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 17:26_________________________________________________Jak tam traska dzisiaj
Rekomendowane odpowiedzi