Panton Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=197863.new#new tu jest watek zobaczymy co z tego wyjdzie mnie osobiscie te logi za wiele nie mowia poza tym ze sobie przeczytam to co jest po angolsku http://vaglog.rtnet.pl/
Seba_LDZ Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 chłopaki nie weszliście na driniaska.......... :confused4: :confused4: :confused4:.............. heh no ja nie moglem Bartek tez jeszcze gdzies tam smignal takze :/ innym razem co sie odwlecze to nie uciecze http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=197863.new#new tu jest watek zobaczymy co z tego wyjdzie mnie osobiscie te logi za wiele nie mowia poza tym ze sobie przeczytam to co jest po angolsku http://vaglog.rtnet.pl/ i co tam za darmoszke tak po prostu robia diagnoze ??
Panton Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 logi zapodaj by można to było wygodniej przeglądać...
MarianekZg Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 gdzie jutro zbiorka :> no właśnie :mysli: Kamil-Teo chyba tam gdzie zawsze czyli Real, ale niech się inni wypowiedzą :wink4:
Kimi Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 REAL o 18 jest ok :good: Tak optymalnie
MarianekZg Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Halo Panowie gdzie jutro :?: :?: :?:
Panda z Teksasu Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 no wlasnie dlatego pytam bo wiem ze macie duzo pomysłów jezu jak mnie ten moj nick denerwuje <lol2> Zrobie sobie nick Panda<lol2>
MarianekZg Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 REAL o 18 jest ok :good: Tak optymalnie eeeeeeehhhhh Kimi szybszy od szybkości :polew: [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 20:42_________________________________________________Kamil ale zrób Panda-teo tak dla rozpoznania :polew: :polew:
Panda z Teksasu Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 no bardzo zabawne <lol2> ale jednym sposobem to zarejestrowanie się na nowo ?? czy ma ktoś tutaj taką moc by zmienić nick bez usuwania profilu ??
Kimi Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 no bardzo zabawne <lol2> ale jednym sposobem to zarejestrowanie się na nowo ?? czy ma ktoś tutaj taką moc by zmienić nick bez usuwania profilu ?? Napisz do moderatorów
Panda z Teksasu Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Napisałem do tego wojciech mleczko co sie od niego załatwia te gadżety różne
MarianekZg Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 no bardzo zabawne <lol2> ale jednym sposobem to zarejestrowanie się na nowo ?? czy ma ktoś tutaj taką moc by zmienić nick bez usuwania profilu ?? smarnij PW do Hugo coś ci zapewne odpowie :wink4:
Kimi Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 no bardzo zabawne <lol2> ale jednym sposobem to zarejestrowanie się na nowo ?? czy ma ktoś tutaj taką moc by zmienić nick bez usuwania profilu ?? smarnij PW do Hugo coś ci zapewne odpowie :wink4: Napisz, że jesteś z LDZ Bandy :decayed: :decayed:
MarianekZg Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 pany co z tym zrobić - od czego to jest zależne ?????????? Kimi ty już znasz temat :wink4: To jest z konta Kasi, jak ja piszę to nie mam weryfikacji
Panda z Teksasu Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 chyba to wlasnie do niego smarnołem Czyli jutro real widze się chłopaki stęsknili za deawoo team <lol2>
Seba_LDZ Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 pany co z tym zrobić - od czego to jest zależne ?????????? Kimi ty już znasz temat :wink4: To jest z konta Kasi, jak ja piszę to nie mam weryfikacji o kurde ale jaja nie widzialem czegos takiego hmm
MarianekZg Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Seba a nie kojarzysz jak zaczynałeś działać na forum to nie miałeś czegoś takiego, myślę że może to mieć związek z ilością postów tj wiadomości - Kasia ma aż 1 :polew: [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 20:55_________________________________________________Chociaż ja chyba nie miałem :no: :no: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Panda z Teksasu Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 pany co z tym zrobić - od czego to jest zależne ?????????? Kimi ty już znasz temat :wink4: To jest z konta Kasi, jak ja piszę to nie mam weryfikacji też tak kiedyś miałem że mimo dobrego wpisywania nie chciało przepuścić sposób nie znalazłem na to wyłączyłem kompa i rano już na następny dzień działało a jak chodzi o fakt ze trzeba wogóle weryfikować to juz wogóle nie mam pojęcia ja nigdy nie miałem takiego przypadku
Rekomendowane odpowiedzi