lukasera Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 ja juz mam wyjebane do maja z myciem :gwizdanie:
Gość SpongeBob Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 no mnie 14 pasuje to podjade jeszcze bo pozniej to ja juz wyjezdzam wiec jestem bardzo za ta godzina, BYlem dzis u DJ zmienilismy filtr powietrza, kabinowy, paliwa, oleju wraz z olejem i zarowki dzienne na LED-y oczywiscie blad wyskakuje na fisie ale to co sie narobila z jedna zarowka to magia wpadla nam do reflektora do srodka i cale zderzak sciagalismy xenon wyciagalismy zeby zarowke wyjac a DJ umylismy silnik
Kimi Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 rkwon, to może walnij w banerze jakieś info o sobocie o 14, żeby już nie było kombinowania.
chriss Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 o kufa no to nieźle przez żarówkę tyle roboty
Bartas Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 ehhh ale piz*owaty bramkarz barcy a silnik pod spodem tez myliscie ?? ja nie moglem dzis byc jutro tez nie bo Bartosza
Gość SpongeBob Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 ehhh ale piz*owaty bramkarz barcy a silnik pod spodem tez myliscie ?? ja nie moglem dzis byc jutro tez nie bo Bartosza tak tez pod spodem ale ja mam karchera na zimna wode a tutaj lepszy bylby na ciepla bo olej to ciezko schodzi
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 cwaniak;p Jasne, że zabrał, bo jego Z żarówką to przyznaję - mea culpa. Jakaś luźna była i wypadła z oprawki przy wkładaniu;/ No i musieliśmy zderzak i lampę ściągać.... Ważne, że zrobione. Mój silnik niezbyt się domył, ale to właśnie wina zimnej wody. Na pewno jest czystszy, niż był :>
Gość SpongeBob Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 zabralem bo mi bedzie potrzebny ale jak cos zggadamy sie kiedys i nie ma problemu
Seba_LDZ Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2011 :hi: a gdzie Yata Panda ??
MarianekZg Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 :hi: :hi: a gdzie Yata Panda ?? zaspał albo zapił :polew:
Adrenalina Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 chłopaki łodziaki jak tam zdrówko ?
Seba_LDZ Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2011 chłopaki łodziaki jak tam zdrówko ? siemanko a jakos kryzysowo a jak w Kato ??
DeeJay_Kill Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zdrówko nie najgorzej, natomiast to psychiczne podupada przed świętami...;]
Adrenalina Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 chłopaki łodziaki jak tam zdrówko ? siemanko a jakos kryzysowo a jak w Kato ?? w Kato słonecznie - przedświątecznie wreszcie wiosna pełną gębą Zdrówko nie najgorzej, natomiast to psychiczne podupada przed świętami...;] why? 3 dni przed nami wolnego a Wy tak narzekacie :gwizdanie:
kanu Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 witam w przedostatnim dniu pracy w kwietniu potem urlopik aż do maja :>
Rekomendowane odpowiedzi