Panton Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 chuujów co chcą robić wałki. to mi sie najbardziej podobalo takie kulanie ale zeby odrazu wyzywac :polew: :polew: :polew: napisałem tak jak zawsze czyli wprost i szczerze... nie lubię owijać w bawełnę... :gwizdanie:
Panton Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 przeglądzik :gwizdanie: do zrobienia przeglad mam za jakies 2 tys km albo i wiecej, ale jak skasuje serwis to mowicie ze ten blad od paliwa zniknie...?? na początku zresetowałbym Twojego paździerza prądowo... odpiął aku na chwilę, a tak na marginesie to na przyszłość pisz jaśniej i dokładniej o co chodzi bo tutaj jest deficyt szklanych kul więc ciężko wydedukować co masz za problem z maszyną...
adam_ptb Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 przeglądzik :gwizdanie: do zrobienia przeglad mam za jakies 2 tys km albo i wiecej, ale jak skasuje serwis to mowicie ze ten blad od paliwa zniknie...?? na początku zresetowałbym Twojego paździerza prądowo... odpiął aku na chwilę, a tak na marginesie to na przyszłość pisz jaśniej i dokładniej o co chodzi bo tutaj jest deficyt szklanych kul więc ciężko wydedukować co masz za problem z maszyną... odladnie... wskazowka od paliwa jest na zero i na fisie wyswiela sie 0 km do przejechania na baku.
DeeJay_Kill Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 rób, jak Panton radzi, bo dobrze radzi;] odpinaj aku i będzie git.
Seba_LDZ Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 no i 50 zl za rozwiazanie problemu
chriss Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 ale kolega podobno w naturze płaci :polew:
Bruno_74 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Witam serdecznie. Czy mógłbym ewentualnie się podłączyć do szanownego grona
chriss Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Witam serdecznie. Czy mógłbym ewentualnie się podłączyć do szanownego grona Jasne że tak zapraszamy wpadaj na spota info na górze
Bartas Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 jaki stanowczy moze tylko nowych nie umiescimy na filmie po prostu
MarianekZg Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Siemanko Bandyci i Bandytki :hi: jak tam jutro bo w sumie nie doczytałem :?: :?: tzn. czy już ustalone gdzie i o której :?: :?: :?:
DeeJay_Kill Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 jest wersja, że o 14, ale gdzie? Port, Real, Samolot?
Rekomendowane odpowiedzi