Gość SpongeBob Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 [br]Dopisany: 03 Maj 2011, 09:00_________________________________________________a na poludniu snieg spadl
Seba_LDZ Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Opublikowano 3 Maja 2011 :hi: [br]Dopisany: 03 Maj 2011, 10:13_________________________________________________aj tam dobry dzien na skladanie filma ostatecznie tylko zdecyduje sie na soundtrack
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 To i ja powitam, skoro już wstałem Flagi powieszone na domach?
Kimi Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 BTW, Mario coś wczoraj napomknął o jakimś spociku. Robimy jakiś mały "konstytucyjny" spocik gdzieś? Możemy na jakiejś stacji przykładowo BP z WildBeanCafe przy kawce posiedzieć z godzinkę, co Wy na to?
chriss Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 dobry [br]Dopisany: 03 Maj 2011, 10:29_________________________________________________a może się umówimy gdzieś na Pietrynie wieczorkiem na małego browarka
Kimi Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 dobry [br]Dopisany: 03 Maj 2011, 10:29_________________________________________________a może się umówimy gdzieś na Pietrynie wieczorkiem na małego browarka To jak, jest ktoś chętny? :naughty:
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 jak już tak wspominacie o Pietrynie, to wpadł mi do głowy pomysł, żeby pogadać z panią prezydent, coby nam pozwoliła tamtędy przejechać w kolumnie... Byłoby fajne ujęcie, nie? Się powie, że to ma również na celu promowanie Łodzi, etc... :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 jak już tak wspominacie o Pietrynie, to wpadł mi do głowy pomysł, żeby pogadać z panią prezydent, coby nam pozwoliła tamtędy przejechać w kolumnie... Byłoby fajne ujęcie, nie? Się powie, że to ma również na celu promowanie Łodzi, etc... :gwizdanie: Uhm, tak tak, Hania tak dba o promocję Łodzi, jak ja o swoją działkę na Marsie :disgust:
Rekomendowane odpowiedzi