Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra, Pany - wypykałem swoje, teraz czeka na render teaser'a :wink4:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

spoko... z tablicami następnym razem się coś wymodzi bo faktycznie później za dużo zabawy z tym jest............

gdzie jest link do filmiku? :kox:

Opublikowano

my się tak śmiejemy, ale nie raz już były akcje, że Panowie z Policji wyciągali ziomków z filmików na yt - dowody rzeczowe mieli nagrane;D

Opublikowano

dokładnie dlatego z tymi filmikami i tablicami trzeba uważać

my się tak śmiejemy, ale nie raz już były akcje, że Panowie z Policji wyciągali ziomków z filmików na yt - dowody rzeczowe mieli nagrane;D

dokładnie dlatego z tymi filmikami i tablicami trzeba uważać :gwizdanie:

Opublikowano

nie no mysle ze na spokojnie nie robimy tam jakichs cudow na tych filmach wiec mysle ze nie ma nikt zadnych podstaw do niczego :)

Opublikowano

dobra, renderuj i podsyłaj link, bo nie tylko ja na to czekam :decayed:

Opublikowano

dobra, renderuj i podsyłaj link, bo nie tylko ja na to czekam :decayed:

zgadza się :>

Opublikowano

3 minuty doslownie :naughty::decayed:

hehe ale bedziecie rozczarowani :D hyhyhy juz to widze :polew: :polew: :polew: :polew: :polew::naughty:

Opublikowano

dawaj dawaj bo spac mi sie chce a chialem zoabczyc :decayed:

Opublikowano

przypomina mi się tekst kłyska z ostatniego filmu, kilka stron temu.... - "to jest k***a defibrylator!" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ludzie jest sprawa, moze wynajmiemy domki w arturowku na sobote ?? bedzie blizej do miasta co o tym sadziecie ?

Opublikowano

Ludzie jest sprawa, moze wynajmiemy domki w arturowku na sobote ?? bedzie blizej do miasta co o tym sadziecie ?

chyba nie wiesz o czym mowisz tam maja ceny jak w hiltonie :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Maj 2011, 23:35_________________________________________________a w tych szalasach zimnica jak c**j pewnie teraz :disgust:
Opublikowano

i pewnie dziwki drogie :polew:

Opublikowano

dobra nie moge ogarnac jakosci hd wiec bedzie w takiej jakiej bedzie :confused4::cool1:[br]Dopisany: 03 Maj 2011, 23:39_________________________________________________LDZ Banda Teaser[br]Dopisany: 03 Maj 2011, 23:39_________________________________________________z dzwiekiem ogladac :) i pisac oceny hahahaha

same negatywy ol jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeah :D:evil: :evil: :evil: :evil: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew::decayed::naughty::kox:

Opublikowano

:oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

mi sie najbardziej podoba polewanie samochodu Ramika woda :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ty no.....dobreeeeeee :good: