DeeJay_Kill Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 dobra, Pany - wypykałem swoje, teraz czeka na render teaser'a
Panton Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 spoko... z tablicami następnym razem się coś wymodzi bo faktycznie później za dużo zabawy z tym jest............ gdzie jest link do filmiku?
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 my się tak śmiejemy, ale nie raz już były akcje, że Panowie z Policji wyciągali ziomków z filmików na yt - dowody rzeczowe mieli nagrane;D
Panton Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 dokładnie dlatego z tymi filmikami i tablicami trzeba uważać my się tak śmiejemy, ale nie raz już były akcje, że Panowie z Policji wyciągali ziomków z filmików na yt - dowody rzeczowe mieli nagrane;D dokładnie dlatego z tymi filmikami i tablicami trzeba uważać :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Opublikowano 3 Maja 2011 nie no mysle ze na spokojnie nie robimy tam jakichs cudow na tych filmach wiec mysle ze nie ma nikt zadnych podstaw do niczego
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 dobra, renderuj i podsyłaj link, bo nie tylko ja na to czekam
Panton Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 dobra, renderuj i podsyłaj link, bo nie tylko ja na to czekam zgadza się :>
Seba_LDZ Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Opublikowano 3 Maja 2011 3 minuty doslownie hehe ale bedziecie rozczarowani hyhyhy juz to widze :polew: :polew:
klysek Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 dawaj dawaj bo spac mi sie chce a chialem zoabczyc
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 przypomina mi się tekst kłyska z ostatniego filmu, kilka stron temu.... - "to jest k***a defibrylator!" :polew: :polew:
Bartas Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Ludzie jest sprawa, moze wynajmiemy domki w arturowku na sobote ?? bedzie blizej do miasta co o tym sadziecie ?
klysek Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Ludzie jest sprawa, moze wynajmiemy domki w arturowku na sobote ?? bedzie blizej do miasta co o tym sadziecie ? chyba nie wiesz o czym mowisz tam maja ceny jak w hiltonie :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Maj 2011, 23:35_________________________________________________a w tych szalasach zimnica jak c**j pewnie teraz
Seba_LDZ Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Opublikowano 3 Maja 2011 dobra nie moge ogarnac jakosci hd wiec bedzie w takiej jakiej bedzie [br]Dopisany: 03 Maj 2011, 23:39_________________________________________________LDZ Banda Teaser[br]Dopisany: 03 Maj 2011, 23:39_________________________________________________z dzwiekiem ogladac i pisac oceny hahahaha same negatywy ol jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeah :evil: :evil: :polew: :polew:
klysek Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: mi sie najbardziej podoba polewanie samochodu Ramika woda :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi