Hugo Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 hyhyh ok wyslalem do nich zobaczymy No to teraz Niemcy Ci wjadą na chatę :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 rozpęta III wojne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 no i doleciał też po pracy ciężko było po tylu dniach :heat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 A ja wyszedłem sobie dzisiaj z roboty o 13 i pojechałem do tego mojego znajomego mechaniora. Powiedziałem mu, co jest grane no i sytuacja odwróciła się o 180 stopni Także najprawdopodobniej wyląduję u niego jednak. W sumie może i dobrze, wiem gdzie idę, co jest grane, blisko bym miał (odpadają dojazdy) no i byłoby gdzie Adę "doglądać" :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 A ja wyszedłem sobie dzisiaj z roboty o 13 i pojechałem do tego mojego znajomego mechaniora. Powiedziałem mu, co jest grane no i sytuacja odwróciła się o 180 stopni Także najprawdopodobniej wyląduję u niego jednak. W sumie może i dobrze, wiem gdzie idę, co jest grane, blisko bym miał (odpadają dojazdy) no i byłoby gdzie Adę "doglądać" :kox: No to tylko trzymać kciuki by wszystko poszło po myśli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 A ja wyszedłem sobie dzisiaj z roboty o 13 i pojechałem do tego mojego znajomego mechaniora. Powiedziałem mu, co jest grane no i sytuacja odwróciła się o 180 stopni Także najprawdopodobniej wyląduję u niego jednak. W sumie może i dobrze, wiem gdzie idę, co jest grane, blisko bym miał (odpadają dojazdy) no i byłoby gdzie Adę "doglądać" :kox: No to tylko trzymać kciuki by wszystko poszło po myśli... W sumie nie spodziewałem się tego, bo wszystko wskazywało na to, że raczej nic z tego nie będzie. Ostatnio jestem zaskakiwany z różnych stron - albo tracę pracę, której nie spodziewałem się stracić, albo dostaję pracę, której nie spodziewałem się dostać - nosz kur...., można dostać kręćka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 fajnie masz a mnie tu boli tam kluje, liste lekarzy mam taka dluga do odwiedzenia ze ja pier**le. starosc [br]Dopisany: 04 Maj 2011, 17:06_________________________________________________i jeszcze sejczento jezdze :gwizdanie: ale nie mowie nic zeby sie nie obrazil na mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 fajnie masz a mnie tu boli tam kluje, liste lekarzy mam taka dluga do odwiedzenia ze ja pieprze. starosc [br]Dopisany: 04 Maj 2011, 17:06_________________________________________________i jeszcze sejczento jezdze :gwizdanie: ale nie mowie nic zeby sie nie obrazil na mnie Jakich znowu lekarzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 a szkoda gadac jak ktos madry powiedzial zycie to powolne umieranie... czy jakos tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 wiecie kto moze sprawdzic samochod po Vin-ie? odrazu mowie ze jest to VW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario-S4 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 wiecie kto moze sprawdzic samochod po Vin-ie? odrazu mowie ze jest to VW na http://www.autobaza.pl/ można sprawidzic takie podstawowe info... a za drobna opłatą trochę wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 tomek dawaj vin ja Ci spraawdze nie dam Ci wydruku ale moge Ci powiedziec czy byl walony jakie mial powazne naprawy itd podaj mi vin rocznik i przebieg z jakim zostal kupiony znaczy sie wiesz data z przebiegiem sie zobaczy czy nei byl krecony [br]Dopisany: 04 Maj 2011, 19:37_________________________________________________ wiecie kto moze sprawdzic samochod po Vin-ie? odrazu mowie ze jest to VW na http://www.autobaza.pl/ można sprawidzic takie podstawowe info... a za drobna opłatą trochę wiecej heheh jakie podstawowe info ?? toc tam nic nie ma nic co by bylo choc odrobine przydatne albo ja cos zle robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 ktos na forum sprawdzal, ale o moim nic ciekawego nie wyszlo bo z wloch przyszla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 no moje z fabryki przyjechalo z rodzimego miasta [br]Dopisany: 04 Maj 2011, 19:42_________________________________________________musze zagrac na gieldzie kiedys za prawdziwa kaske dziisaj wygralem 8000 ojro :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 no moje z fabryki przyjechalo z rodzimego miasta [br]Dopisany: 04 Maj 2011, 19:42_________________________________________________musze zagrac na gieldzie kiedys za prawdziwa kaske dziisaj wygralem 8000 ojro :D :D a jaka jest trona zeby grac na sztucznej gieldzie ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 ja gram ;p w mbanku [br]Dopisany: 04 Maj 2011, 19:48_________________________________________________plus 500 mozesz sprobowac jak potwierdzisz telefon daja ci prawdziwe 50 zl w gratisie, ja je stracilem przy 300 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 ejjj zauwayliscie ze adrenalina to nie Basiula tylko kolega Mariusz z Miasta Zgierza Mariano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 21 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 21 lat troche sie odmlodzil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 heheh Tomcio www.xtb.pl tam jest teraz konkurs jak duzo ugrasz mozna wygrac fajne nagrody wczoraj sie rozpoczelo chyba jakos tak ja gram na forexie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi