Hugo Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Szamek, gratulacje Klubowiczu :naughty: :naughty: Nawet nikt nie zauważył Oooo faktycznie klubowicza dostał. Też nie zauważyłem :polew: :polew: P.S Witam z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Siemka LDZ Banda :> :> :> :> tak dla przypomnienia PPPPIIIIIĄĄĄĄTTTTTTTUUUUUNNNNNNIIIIIOOOOO :thumbup: :drool: :drool: :drool: :buhaha: :banan2: :lol1: :banan3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 :hi: no ja widzialem ale co on dostal klubowicza bo kupil b7 ?? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 :hi: no ja widzialem ale co on dostal klubowicza bo kupil b7 ?? :polew: ty no nie gadaj, że za zakup :decayed: Seba jak tam Gadżety LDZ Bandy tj. koszulki :mysli: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 :hi: no ja widzialem ale co on dostal klubowicza bo kupil b7 ?? :polew: ty no nie gadaj, że za zakup :decayed: Seba jak tam Gadżety LDZ Bandy tj. koszulki :mysli: :?: :?: w sumie stanelo nie ogarniam wszystkiego troche brakuje mi czasu teraz film skladam wiec nie dam rady jeszcze zajac sie koszulkami w sumie co stanelo na tym ze projekty jako takie sa trzeba wybrac kogos kto nam to wydrukuje z koszulkami za przystepna cene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 :hi: no ja widzialem ale co on dostal klubowicza bo kupil b7 ?? :polew: Taaa. Tak więc jak chesz być różowy to kupuj B7 , bo od nowego roku trzeba będzie kupić B8 :polew: P.S Co z Sobotą ? Coś ustalone ?[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 06:47_________________________________________________ w sumie co stanelo na tym ze projekty jako takie sa trzeba wybrac kogos kto nam to wydrukuje z koszulkami za przystepna cene Seba trzeba zagadać z Jarko - królem gadżetów klubowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Ohayoo :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rano Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 :hi: no ja widzialem ale co on dostal klubowicza bo kupil b7 ?? :polew: Taaa. Tak więc jak chesz być różowy to kupuj B7 , bo od nowego roku trzeba będzie kupić B8 :polew: P.S Co z Sobotą ? Coś ustalone ?[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 06:47_________________________________________________ w sumie co stanelo na tym ze projekty jako takie sa trzeba wybrac kogos kto nam to wydrukuje z koszulkami za przystepna cene Seba trzeba zagadać z Jarko - królem gadżetów klubowych no pieknie to co musiales kupic za czerwony ?? :decayed: :decayed: no spoko jarko juz cos tam wczesniej pisal tylko jak to u nas czasami bywa brakuje domkniecia sprawy [br]Dopisany: 06 Maj 2011, 08:17_________________________________________________a co z sobota to nie wiem w koncu bo ja tak jak mowilem ze dolece jakos na nie zadlugo bo 19 -20 musze leciec w inne miejsce no ale damy rade jakos napewno ktos sie mial dowiadywac o to gdzie co i jak i nie wiem w koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 siema siema Pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 dzisiaj miałem spotkania klubowe po drodze, najpierw Misiek na Kolumny a później Romek na Kopcińskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Doooo piątunio , powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 siemka siemka no oby do 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamek Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Siemano Bandziory :hi: Szamek, gratulacje Klubowiczu :naughty: :naughty: Nawet nikt nie zauważył ja zauważyłam :] czytałam dziś w zakupie kontrolowanym :] Szamek, gratulacje Klubowiczu :naughty: :naughty: Nawet nikt nie zauważył Oooo faktycznie klubowicza dostał. Też nie zauważyłem :polew: :polew: P.S Witam z rana sam dopiero teraz zauważyłem :naughty: miałem większe parcie na klubowicza, więc musiałem kupić B7 które w zasadzie jest mi niepotrzebne :polew: a tak w ogóle to powitać :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Siemano Bandziory :hi: Szamek, gratulacje Klubowiczu :naughty: :naughty: Nawet nikt nie zauważył ja zauważyłam :] czytałam dziś w zakupie kontrolowanym :] Szamek, gratulacje Klubowiczu :naughty: :naughty: Nawet nikt nie zauważył Oooo faktycznie klubowicza dostał. Też nie zauważyłem :polew: :polew: P.S Witam z rana sam dopiero teraz zauważyłem :naughty: miałem większe parcie na klubowicza, więc musiałem kupić B7 które w zasadzie jest mi niepotrzebne :polew: a tak w ogóle to powitać :hi: Niesamowite.....jak to ludzie sie poświęcają żeby tylko mieć tego "klubowicza" . Dobrze że nie trzeba mieć w "stajni" po jednym z każdego modelu Audi :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 qrcze to ja chyba za wczesnie kupilem b7 jak od teraz daja klubowicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamek Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Siemano Bandziory :hi: Szamek, gratulacje Klubowiczu :naughty: :naughty: Nawet nikt nie zauważył ja zauważyłam :] czytałam dziś w zakupie kontrolowanym :] Szamek, gratulacje Klubowiczu :naughty: :naughty: Nawet nikt nie zauważył Oooo faktycznie klubowicza dostał. Też nie zauważyłem :polew: :polew: P.S Witam z rana sam dopiero teraz zauważyłem :naughty: miałem większe parcie na klubowicza, więc musiałem kupić B7 które w zasadzie jest mi niepotrzebne :polew: a tak w ogóle to powitać :hi: Niesamowite.....jak to ludzie sie poświęcają żeby tylko mieć tego "klubowicza" . Dobrze że nie trzeba mieć w "stajni" po jednym z każdego modelu Audi :> Madzia no tak jakoś właśnie wyszło wszystko przez to zboczenie i miłość do audi :naughty: [br]Dopisany: 06 Maj 2011, 10:50_________________________________________________ qrcze to ja chyba za wczesnie kupilem b7 jak od teraz daja klubowicza nie pierdziel tylko pisz do prezesa i się domagaj :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 ale po moich przejsciach nie wiem czy klubowicz to nie za malo [br]Dopisany: 06 Maj 2011, 10:52_________________________________________________Seba a w mojej sprawie nic nie wiadomo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi