klysek Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 mozesz wpasc i od razu mi ptaszka opierdzielic :gwizdanie: ale brac ze soba mikroskop,lupe czy lunete
klysek Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 gorace usta i glebokie gardlo :polew: tylko w erze albo na Rodos :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 20:20_________________________________________________Jerzyk ty stary rowerze :laghing2:
J3rzyK Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Powitać SPRZEDAM wiecej INFO na [PW] a za tego rowera masz... :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 20:22_________________________________________________
Panda z Teksasu Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 17:24_________________________________________________Kimiasz,Bartek(zwracam sie do palaczy) rozkminiales kiedys temat tego e-faajka Ja mam e-fajka hehe i powiem Ci że jak kupić naprawde dobrego i mocny wkład to ja np na majówce przez tydzień nawet nie myślałem o paleniu
klysek Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 17:24_________________________________________________Kimiasz,Bartek(zwracam sie do palaczy) rozkminiales kiedys temat tego e-faajka Ja mam e-fajka hehe i powiem Ci że jak kupić naprawde dobrego i mocny wkład to ja np na majówce przez tydzień nawet nie myślałem o paleniu no bral bym najmocnijsze te wklady
Panda z Teksasu Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 marlboro high idzie sie nawet zaksztusić tym
MarianekZg Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 kur..wa klysiu po porostu przestań palić i będzie gitez majonez a nie jakieś internetowe rzucanie fajek :angry: kto słyszał o e-papierosach :disgust: :disgust:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 21:06_________________________________________________to samo co e-mail :polew: :polew:
Panda z Teksasu Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Mariusz Ty chyba nie zdajesz obie sprawy jak ciężko rzucić
MarianekZg Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Mariusz Ty chyba nie zdajesz obie sprawy jak ciężko rzucić :no: nie dopadło mnie to cholerstwo na szczęście :no: ale każdy ma jakiś problem .............. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
bartek1605 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 jerzyk furmane na fanty goni :gwizdanie:
bartek1605 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 łykaj spiryt z pieprzem i ci przejdzie
chriss Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 quwa jeżeli chodzi o fajki to albo się pali albo nie a nie jakieś e-papierosy :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 22:35_________________________________________________ łykaj spiryt z pieprzem i ci przejdzie zgadza sie
FeLIcitas Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 rodos to przywiez mi ptaka DODO skąd Dodo na Rodos..jakąs wódkę rozumiem...ale Dodo...
MarianekZg Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 rodos to przywiez mi ptaka DODO skąd Dodo na Rodos..jakąs wódkę rozumiem...ale Dodo... to mnie przywieźcie wódkę a klysiowi DODO :polew: [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2011, 01:11_________________________________________________ zawijam w kokon - nikogo nie ma :no: normalnie bida jakaś :confused4: :confused4:[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2011, 01:14_________________________________________________ Pany :gwizdanie: kiedy następna runda "kartów" :naughty: :?: :?: Przemyślcie kiedy chcecie dostać kolejne lanie :polew: :polew: tym czasem tak jak mówiłem wcześniej zawijam .....................................
Rekomendowane odpowiedzi