Seba_LDZ Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 a Seba fotorelacji z szybkiej naprawy nie zrobił :gwizdanie: no nie zrobilem heheh
wito505 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 siemanko bandziory i kolenjny weekend w pracy spędziłem :/ i nie miałem jak na spota podjechać :/
Kimi Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 siemanko bandziory i kolenjny weekend w pracy spędziłem :/ i nie miałem jak na spota podjechać :/ Spoko, taki lajf. Może następnym razem dasz radę Ale sporo Cię ominęło
Seba_LDZ Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 oj tam oj tam siema Wito bys kiedys ladnie przyjechal i dodrukowal ladnie wlepeczki bo sie ludzie dopytuja
wito505 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 mam chyba z 8 komplecików czekają jak tylko będę miał czas zawitać na spota ;/ ale niestety mam dodatkową fuchę poza tą normalną pracą i ona się w weekendy trafia. 11 mam koleją ale mam nadzieję że niedzielę będę miał wolną
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Nadszedł czas by się ładnie przywitać Kto jedzie do Hiszpanii?;D Chcę sobie zrobić krótkie wakacje:)
JohnnyLdz Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Choposzki czy projekt koszulki zostal ostatecznie potwierdzony ? Jezeli tak, to poprosze wersje w corelu jezeli jest Seba jak cos pomozesz mi ogarnac temat koszulek dla nas ? P.S. Czy ktos ma moze dostep do czarnych i bialych t-shirtow ?
Seba_LDZ Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 hmm projekt jakby nie zostal wybrany oficjalnie w sensie ze jeden jak widac po ankiecie roznie sie ludzia podoba wiec pewnie by bylo dobrze jakby mozna bylo jakikolwiek zrobic bo wiem ze tez ludzie spoza lodzi by chcieli takze moze ich kilka byc projektow nie ma w corelu jako tako ale moga byc szybciej mi bylo w ps zrobic no ale to nie problem projekty sa mega proste wiec szybciutko i bedzie w w cdr jasne ze pomoge co do koszulek to widzialem w fajnych cenach typu 5 zl za 190 g tyle ze w paczce 200 szt :/
wito505 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 a powiedzcie nie mogą być polówki ?? z takiej porządnej dzianiny z fakturą ?? Bo chyba takie będę mógł załatwić Cen dokładnych nie znam ale się zapytam Ile nam potrzeba to zaraz zadzwonię jakąś przybliżoną ilość
Magdalenah Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Nadszedł czas by się ładnie przywitać Kto jedzie do Hiszpanii?;D Chcę sobie zrobić krótkie wakacje:) Ja byłam rok temu [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 10:58_________________________________________________nie cierpię polówek damskich oczywiście, skończy się na tym, że kupię klubową na ramiączkach, lato idzie białe by się przydały z porzadnej bawełny żeby po praniu coś zostało
Kimi Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Ja też wolałbym t-shirty, nie znoszę kołnierzyków, guziczków i kieszonek i takich tam dupereli :disgust:
Magdalenah Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 aha nie lata mi w muli kierze podgłaszanie i ściszanie radia rozkmini ktos problema ?
Kimi Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 No i chyba zamknąłem listę potencjalnych "stancji" Wygląda na to, że jednak wyląduję w dzielnicach bardziej oddalonych od zatoki, bo ludziki z Przymorza, Zaspy, Nowego Portu i innych osiedli blisko morza się kufa wycwanili, bo idą wakacje i kozaczą z kosztami Najprawdopodobniej wyląduję albo na Morenie, albo Suchaninie, albo we Wrzeszczu. No trudno, będę na plażę dygał tramwajem najwyżej
chriss Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 siemano o wrócił temat koszulek ja też wybieram t-shirt bo polówki jakoś mnie nie podchodzą [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 11:18_________________________________________________ No trudno, będę na plażę dygał tramwajem najwyżej szkoda że u nas nie można tramwajem na plażę
Kimi Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 siemano o wrócił temat koszulek ja też wybieram t-shirt bo polówki jakoś mnie nie podchodzą [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 11:18_________________________________________________ No trudno, będę na plażę dygał tramwajem najwyżej szkoda że u nas nie można tramwajem na plażę Możesz jechać autobusem linii 56 na "plażę" w Arturówku :naughty: :naughty:
chriss Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 11:27_________________________________________________ale upał ciekawe czy z tego jakiejś burzy wieczorem nie będzie
Panton Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 aha nie lata mi w muli kierze podgłaszanie i ściszanie radia rozkmini ktos problema ? rozkmini... 1. Zakładam, że wszystko pokodowane jest dobrze to czytać punkt 2. 2. Radyjko jak wymienisz na coś nowszego to regulacja głośności z kiery będzie śmigać...
Magdalenah Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 aha nie lata mi w muli kierze podgłaszanie i ściszanie radia rozkmini ktos problema ? rozkmini... 1. Zakładam, że wszystko pokodowane jest dobrze to czytać punkt 2. 2. Radyjko jak wymienisz na coś nowszego to regulacja głośności z kiery będzie śmigać... To prosze o propozycje radyjek. Cena nie z kosmosu, bo już jedno kosztowało mnie szybę i utratę samego radia i zniżek w ubezpieczeniu.
Panton Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 jakiegoś Concerta tylko z B7 (nowszego) bo nawet ten sam ale z B6 będzie miał problem... aha nie lata mi w muli kierze podgłaszanie i ściszanie radia rozkmini ktos problema ? rozkmini... 1. Zakładam, że wszystko pokodowane jest dobrze to czytać punkt 2. 2. Radyjko jak wymienisz na coś nowszego to regulacja głośności z kiery będzie śmigać... To prosze o propozycje radyjek. Cena nie z kosmosu, bo już jedno kosztowało mnie szybę i utratę samego radia i zniżek w ubezpieczeniu. jakiegoś Concerta tylko z B7 (nowszego) bo nawet ten sam ale z B6 będzie miał problem...
Rekomendowane odpowiedzi