marcindlug Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 wyglada na to ze opanowany. zobaczymy jutro jak wyschnie co ma wyschnac
Seba_LDZ Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Opublikowano 13 Lipca 2011 no i co bylo ?? sie nei pochwalisz ?? a u DJ sprawdzaliscie moze u nigo to samo ?
marcindlug Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 no i co bylo ?? sie nei pochwalisz ?? a u DJ sprawdzaliscie moze u nigo to samo ? u mnie jest nieseryjna klima. jak weze przechodza przez sciane grodziowa to tam bylo slabo uszczelnione. DJ ma seryjna klime ale kto wie ? moze i to samo sie dzieje
Seba_LDZ Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Opublikowano 13 Lipca 2011 no prosze a dzisiaj czytalej jakis watek i wlasnie ktos pisal o tym ze tedy mu lecialo nawet pomyslalem ze powiem DJ o tym jak sie spotkamy
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 ja to mam zapier***l, Panowie;p Chciałem mu auto spalić, żeby było "jednego mniej", ale niestety głupio tak przy kliencie...za to mina Marcina - bezcenna Teraz tylko będę płakał, bo wyjąłem z mojego auta szamkowy silnik, położony na kartonach i folii trochę mi się podłoga zapadła, ale to wróci - najgorsze, że uje***na cała olejem+płynem chłodniczym...mam wieeeeeelką nadzieję, że to dopiorę ;( Tak to jest, jak się niewłaściwie zabezpiecza - szmaty/kartony/folia nie wystarczyły..
Panda z Teksasu Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 co tam porabiacie panowie? bo ja to juz sie nudze w chacie:d
Seba_LDZ Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Opublikowano 13 Lipca 2011 ja to mam zapier***l, Panowie;p Chciałem mu auto spalić, żeby było "jednego mniej", ale niestety głupio tak przy kliencie...za to mina Marcina - bezcenna Teraz tylko będę płakał, bo wyjąłem z mojego auta szamkowy silnik, położony na kartonach i folii trochę mi się podłoga zapadła, ale to wróci - najgorsze, że uje***na cała olejem+płynem chłodniczym...mam wieeeeeelką nadzieję, że to dopiorę ;( Tak to jest, jak się niewłaściwie zabezpiecza - szmaty/kartony/folia nie wystarczyły.. usz k**wa wal to na mokro odrazu bo jak zaschnie bedzie ciezko :/
frugodh Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Kamil do książek a nie! Obrona za pasem:P hehe powitać Was
Panda z Teksasu Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 wiktor nie dam rady juz moze wpadne do Ciebie oddam Ci klucz:d
Panda z Teksasu Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 wiktorowi wymienie napewno ma cos nie tak
Seba_LDZ Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Opublikowano 13 Lipca 2011 Dlaczego VW kupuje się w sklepach a audi w salonach ?? Bo osoby które je kupują nie mają wstępu na salony :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:
Szamek Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 ja to mam zapier***l, Panowie;p Chciałem mu auto spalić, żeby było "jednego mniej", ale niestety głupio tak przy kliencie...za to mina Marcina - bezcenna Teraz tylko będę płakał, bo wyjąłem z mojego auta szamkowy silnik, położony na kartonach i folii trochę mi się podłoga zapadła, ale to wróci - najgorsze, że uje***na cała olejem+płynem chłodniczym...mam wieeeeeelką nadzieję, że to dopiorę ;( Tak to jest, jak się niewłaściwie zabezpiecza - szmaty/kartony/folia nie wystarczyły.. usz ku*** wal to na mokro odrazu bo jak zaschnie bedzie ciezko :/ ku*** mac... ciekawe czy to zejdzie:/ jak nie to trzeba szukać nowej wykładziny do Twojego avanta
Kimi Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Dlaczego VW kupuje się w sklepach a audi w salonach ?? Bo osoby które je kupują nie mają wstępu na salony :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :polew: :polew: :polew:
frugodh Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 robicie cos u DJa dzisiaj? Ten jak szuka gdzie tu się podziać haha xD
marcindlug Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 DJ - juz nie musisz szukac grzanka w tym temacie masz opisane co i jak http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=75462.0
Panda z Teksasu Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 a no szukam gdzie tu sie podziac ja nie potrafie dnia bez auta:D[br]Dopisany: 13 Lipiec 2011, 17:41_________________________________________________http://www.zdradzila.pl?id=l6ipre wchodzcie wiktor ma chrapke na wiecej zdjec:D
Rekomendowane odpowiedzi