Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I po spocie dopisały trzy autka. Było miło, dzięki Panowie za przybycie :thumbup:

Mam nadzieję, że spotkamy się w przyszłym tygodniu w liczniejszym gronie :a4fan:

wlasnie bylo milo.. :D.. czekan na nastepne .. mam nadzieje ze bedzie do srody :D .. bo poznije to ja juz odpadam :kox:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

...Było nas trzech, W każdym z nas inna krew, Ale jeden przyświecał nam cel...color] :P :gwizdanie:

...By wsiąść w Audiczke i móc na spocie Łódzkim w końcu spotkać się... :th: :a4fan::drunk:

ps. sorry panowie, nie wiem co mnie naszło... :tongue4:

W końcu udało sie nam spotkać(po bardzo długim czasie).

Choć na spocie były tylko trzy osoby to mówie wszystkim nieobecnym, że naprawde warto się spotkać i zapraszam na kolejne Łódzkie Spociki!!!

Pozdrawiam.

Dopisany: 22 Listopad 2007, 00:26 [/size]_________________________________________________...na liste mnie tez możecie dopisać :hi:

Opublikowano

witam,zainneresował mnie spocik,jak coś by było ustalone to dajcie znać.Moje autko do wtorku u doktora i mam nadzieję że się wyrobi,zresztą zaklinał sie że zdąrzy :)

Opublikowano

no panowie i panie.. co to ma znaczyc .. :mysli: nie ma :audi: w lodzi :blink:

Opublikowano

Jesli bedzie ustalona data i godzinka z miejscowka to chetnie sie podlacze,napewno sie jakos dostosuje ale najpierw musze odebrac autko od doktora a podobno bedzie to we wtorek tj 27 listopad ;-)

Każdy czeka na propozycje ale nikt nie garnie do jakiejs konkretnej propozycji a jak na mlodego klubowicza z stazem kilkunastu dni glupio mi jest cos zaproponowac wiec nadal czekam na Wasz ruch..... :-)

Opublikowano

no oczywiscie ja :D :th: :a4fan::drunk:

Opublikowano

I dobrze że została ustalona data,podpsuje się pod osobami zainteresowanym miejsce data i godzina ok :)

Mam nadzieję że i moj mechanik pozwoli mi odjechać autkiem z warsztatu...a więc trzymam kciuki iż sie uda.

Do zobaczenia :>

Opublikowano

I dobrze że została ustalona data,podpsuje się pod osobami zainteresowanym miejsce data i godzina ok :)

Mam nadzieję że i moj mechanik pozwoli mi odjechać autkiem z warsztatu...a więc trzymam kciuki iż sie uda.

Do zobaczenia :>

ja tez zostawiam :audi: w srode u mechanika ;) mam nadzieje ze mi zrobia w jeden dzien:D do zobaczenia

Opublikowano

W środę jeszcze potwierdze swoją obecność bo u mnie troche większa naprawa :( i autko od soboty u doktora ale doktorek zapewnia że do środy się spokojnie wyrobi :) .

Opublikowano

Witam . Bardzo chętnie zawitałbym na spociku a4-maniaków , ale w poniedziałki i środy moja żona ma angielski od 17.00 do 20.00 i niestety muszę w te dni zostać z moim niespełna dwuletnim synkiem Kacprem ( który na widok czterech połączonych kółek krzyczy " tata" - czyli kuma temat ) . W inne dni bardzo chętnie . Pozdrawiam gorąco klubowiczów .

Opublikowano

Witam . Bardzo chętnie zawitałbym na spociku a4-maniaków , ale w poniedziałki i środy moja żona ma angielski od 17.00 do 20.00 i niestety muszę w te dni zostać z moim niespełna dwuletnim synkiem Kacprem ( który na widok czterech połączonych kółek krzyczy " tata" - czyli kuma temat ) . W inne dni bardzo chętnie . Pozdrawiam gorąco klubowiczów .

no ale spocik jest o 21.:) zawsze , mozna troche pozniej przyjechac, pewnie bedziemy tam troche siedziec :).. a jesli chodzi o inny termin to ja mam troche lipe, bo w czwartek juz wracam do domu i nie bedzie mnie na spocie lodzkim wiecej :wallbash:

Opublikowano

Witam,moj mechanik walczy nadal z autkiem nie wiem czy dzisiaj sie wyrobi jesli nie to nici z mojej obecnosci na spociku.....na kolejnym nie zawiode (ale nadal mysle pozytywnie iz dam rade podjechac)

pozdrawiam

Opublikowano

Ja mam to samo niestety-padła przekładnia kierownicza i dziś nie dojadę :(

Opublikowano

Ja wrocilem juz od mechanika... autko czuje sie dobrze :decayed: portfel niebardzo :slina::wallbash: do wieczorka panowie:D[br]Dopisany: 28 Listopad 2007, 14:13 _________________________________________________wiec kto bedzie ????

gugas napewno

ja napewno ... kto jeszcze :mysli:

????????? :kox:

Opublikowano

...i znowu...

...Było nas trzech, W każdym z nas inna krew, Ale jeden przyświecał nam cel...color] :P :gwizdanie:

...By wsiąść w Audiczke i móc na spocie Łódzkim w końcu spotkać się... :th: :a4fan::drunk:

...było :th:...nawet dostałem klubowy kalendarzyk :decayed::thumbup:

Opublikowano

ej chlopaki a w piatek kiedys zrobicie spot ? wpadlbym :thumbup:

btw. ta mina ":D" glupio sie smieje :D

Opublikowano

widziałem foteczki :a4fan: ,fajniusie autka :) .... ale w przyszłym, tygodniu jak będzie spocik :> to napewno wsród czerwony, czerwony, czarny, pojawi się srebrny :) a więc tylko kwestia ustalenia terminu

Pozdrawiam

Opublikowano

SEB-A4 , GUGAS dzieki za wszystko bylo naprawde milo .. mam nadzieje ze sie jeszcze na jakims spocie zobaczymy, bede myslal zeby cos zrobic w saczu i zapraszam serdecznie.. a moze sie okazac ze i do was do lodzi przyjade:D:P ... napewno widzimy sie na wiekszym zlocie :) ... jeszcze raz dzieki i jak to mowia :

" szerokosci " :drunk::audi::a4fan: