Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GUGAS jak zwykle ja jestem chetny... tylko nie wiem czy uda mi sie dojechac :P:a4fan:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam :)

Podpisuję się pod listą chętnych.

Mam nadzieje że tym razem żaden tryb awaryjny nie wyświetli mi się przed spocikiem ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Chetnie bym wpadla ale u mnie niestety worki i czwartki po 20 zupelnie odpadaja.Ale moze jeszcze cos wykombinuje..postaram sie byc.

Opublikowano

kurcze tydzien ten mam zawalony : / moze w nast. tyg.

Opublikowano

...jak wytrzeźwieje po sylwku :decayed:... :tongue4::D... to będe.

Opublikowano

Witam, chętnie bym wpadła ale nadal nie mam czym :( Jak już uda mi się w końcu kupić to się odmelduję :)

Opublikowano

Witam. Oczywiście, jeżeli nic mi nie wypadnie to jestem Panie(być może) i Panowie. Do zobaczyska. :a4fan:

Opublikowano

...a ja tu z wami tak gadu gadu, w klawiature pstryk, myszke klick i tak własnie pojawił sie już mój setny pościk, :decayed: moja pierwsza 100 :naughty:, mam nadzieje że nie ostatnia ;)...chyba trzeba to jakoś uczcic... :> :drunk:

Pozdrawiam.

Opublikowano

He, he gratulacje Seb-a. Tak jak mówisz, musisz strzelić Sobie jakąś setkę na tą 100 :oklaski:

Opublikowano

...nie inaczej :naughty: tak jak mówisz :drunk:

Opublikowano

...a ja tu z wami tak gadu gadu, w klawiature pstryk, myszke klick i tak własnie pojawił sie już mój setny pościk, :decayed: moja pierwsza 100 :naughty:, mam nadzieje że nie ostatnia ;)...chyba trzeba to jakoś uczcic... :> :drunk:

Pozdrawiam.

te chlopie gdzies to ty tyle tego nazbieral :).. cala 100 :o cos mi sie wydaje ze masz jakies znajomosci u adminow ;) ogolnie gratulacje i czekam na :drunk::D

Opublikowano

maku211 ...juz niedługo sie widzimy to sie wszystko nadrobi :drunk: :drunk: :drunk::D

Opublikowano

Witajcie

Czytam watki o Lodzkich spotach juz od pewnego czasu i pomyslalem ze moze czas sie wybrac... i nawet czwartek 17 stycznia to calkiem niezly termin, jest tylko jedno male ale... pracuje do 21 w Galerii Łodzkiej... wiec gdybyscie sie przeniesli np pod Philipsa albo byli w okolicach Piotrkowskiej okolo godziny 21:10-21:15 to bardzo chetnie bym dolaczyl....

Pozdrawiam

Opublikowano

Panowie, szykuje się całkiem niezły spocik z tego co czytam. Mam nadzieję, że wszyscy dopiszą. :a4fan: :>

Opublikowano

No Panie/Panowie dawać na spocik, nie ociągac się, przeciesz w końcu musi być ten pierwszy raz, nie ma co zwlekać! ;):decayed:

Opublikowano

jA chyba poczekam az cieplej sie zrobi :D bo pizga z :decayed:

Opublikowano

Gugi lipa, nie mam tych nalkejek dla ciebie :kwasny:, w czwartek pogadamy.[br]Dopisany: 15 Styczeń 2008, 11:38 _________________________________________________Tutusik-bez przesady, słońce świeci, śniegu nie ma, temp. na plusie...tragedi nie ma! :decayed:

Najwyżej czapka,szalik, kalesonki.....i dajesz rade! ;)

Opublikowano

Witam w nowym roku!!

Możecie mnie dopisać do listy.

Postaram się dojechać.

Opublikowano

Pięknie 7 autek,rewelacja a do czwartku jeszcze 2 dni,może ktoś sie jeszcze dopisze. :)

Opublikowano

jeszcze ja jeszcze ja

tylko musicie na mnie poczekac:D