Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedy następne spotkanie jest organizowane ? :)

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja sie pisze wiele pytań mam

POZDRAWIAM

Opublikowano

a można nie myć ? :naughty:

Opublikowano

Myjemy, myjemy Panowie, najpierw autka, a poźniej Siebie( to dla tych uroczych Dam kręcących się przy Naszych Super Furach :D) i........ heja na spocik. Ja oczywiście melduję się. :a4fan:

Opublikowano

coś czuję, że ta myjnia na politehchniki będzie pod oblężeniem a4 7 lutego w czwartek przed 20:30 ;)

Opublikowano

A ja sie nie zgadzam na termin. :foch:

Opublikowano

gugas, myslalem ze teraz w tym tygodniu cos zrobisz.

No nic na nastepny moze przybede.

A wypic wypije :drunk:

Opublikowano

znowu w czwartek ?????? kurcze zrobmy w piatek !

Opublikowano

ja tez przyjade:) tylko kto mnie przenocuje :confused4: chyba ze bedziecie na mnie czekac a nie jak zwykle pojedzie. pozdrawiam i milej zabawy:)

Opublikowano

Chłopaki nie organizujecie nic w okresie od 8 do 10? Ja będę w tym czasie w Łodzi, także miło byłoby Was poznać osobiście. :evil:

Opublikowano

Cayenne Ty to byłeś chyba w Kaletce i Twoje auto z blachami DSW stało w sobotę tuż za moim :D czy mi się śni ?? ;D Organizujemy 7 :( aleeeeee jak jestes od 8 do 10 to możemy się na jakąś kawę zjechać :ppppp Numer mojego koma masz w pierwszym poście :P

Pamiętliwy chłopak z Ciebie :thumbup:

W takim razie zdzwonimy się. Ja generalnie jadę na chrzciny i nie wiem dokładnie w jaki dzień moglibyśmy się spotkać. Na miejscu będzie mi się już łatwiej myślało :drunk: Także odezwę się na kom.:th:

Opublikowano

Oki jak tylko się ogarnę to zadzwonię .Cały weekend będę na pewno w Łodzi.Przewodnika też będę miał także trafię do Was bez obaw :hi:

Opublikowano

Zaproszenie mejlem dostałem,dzieki za zaproszenie. :naughty:

Jak tylko dam rade i bede miał czas to z miła checia wpadne na spocik.

Opublikowano

Witam....ja rowniez dziekuje za zaposzenie i postaram sie do was zawitac...fajnie ze sie cos ruszylo z A4 :>

Opublikowano

halo halo ;) wlasnie mam tą matmę co piątek :( wpadne na 30min tak przed 11 moze ? :evil: pod philipsem bedziecie?

Opublikowano

Dzięki za info :th

Opublikowano

Dzieki za informacje o spocie... Do zobaczenia w czwartek 7 lutego, ja prawdopodobnie dojade jak ostatnio czyli okolo 21:15. Mam prosbe jak ktos z przybywajacych ma VAG-a i moglby go ze soba zabrac zeby zrobic mi regulacje przepustnicy i sprawdzic bledy to zapewne odwdziecze sie jakas buteleczka...

Pozdrawiam, do zobaczenia

Opublikowano

Myślę że tym razem będę. Jakby ktoś miał VAGa to chętnie skorzystam -chyba błędy w AIRBAG. Pozdrawiam!

Opublikowano

o wlasnie :D przydalo by sie sprawdzanie czy niunia ma jakas chorobe :D bo ostatnio ta zima polska zmienna :D

Opublikowano

a czy ja tez moge sie zalapac na vaga:)... bo mi trzeba zaadaptowac przepustnice .. moze to byc mailem jak nie da sie online:)[br]Dopisany: 28 Styczeń 2008, 22:15 _________________________________________________Panowie nastala wiekopomna chwila . wybilo mi 100 :):drunk: bedzie na zlocie ..